Μπάρα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μουσικές Νότες Αυγούστου


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης, στη μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, μουσική βραδιά από την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού με αξέχαστες Ελληνικές μελωδίες που ερμήνευσαν η Ηρώ, η Μαρία Μισιρλή και μέλη της ορχήστρας του ΠΝ.

Την μουσική βραδιά παρακολούθησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, η Βουλευτής κ. Ελένη Σταματάκη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Πρέσβης Ηνωμένου Βασιλείου κ. John Kittmer, η Πρέσβης της Αργεντινής κ. Carolina Perez Colman, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, ο Αρχηγός Λ.Σ. – ΕΛΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχος (Λ.Σ.) Σταμάτιος Ράπτης και πλήθος προσκεκλημένων και παρευρισκομένων.

H μουσική βραδιά, που ήταν ανοικτή στο κοινό, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην ώσμωση του Πολεμικού Ναυτικού με την Ελληνική κοινωνία, μέσω της μουσικής κληρονομιάς και παιδείας του τόπου μας.      


Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ



Πηγή, Φωτογραφίες: Πολεμικό Ναυτικό 












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου