Μπάρα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΣ! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ.ΚΑΜΠΑΣ: “ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

maxresdefault-4

«Είχα την υποψία ότι με παρακολουθούσαν» δηλώνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Γιώργος Καμπάς, μιλώντας στο militaire.gr . Ο κ.Καμπάς αναφέρεται στην περίοδο Ιούλιος 2019 όταν και εξελέγη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 που αποστρατεύθηκε.
 
Ο κ.Καμπάς χαρακτηρίζει εξαιρετικά σοβαρές και τραγικές τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ και επισημαίνει ότι «τέτοιες ενέργειες σε περίοδο πολέμου επιφέρουν την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης ,αλλά είναι μια περίοδος με πολλές ιδιαιτερότητες στα εθνικά μας θέματα», επισημαίνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ.

Ο κ.Καμπάς επισημαίνει ότι «οι πολίτες είναι λογικό να έχουν αρχίσει να ανησυχούν με όσα αποκαλύπτονται καθώς όλοι μας είχαμε πιστέψει ότι οι εποχές του «γύψου» είχαν οριστικά παρέλθει».

Θεωρεί ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και δεν αποκλείει την εμπλοκή και της στρατιωτικής δικαιοσύνης.

Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου