Μπάρα

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΤΕΡΜΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ Η ΠτΔ!!! Δήλωση – πρόκληση της Σακελλαροπούλου για τον αχαΐρευτο Κάρολο και τη μάνα του, που ντροπιάζει τον Ελληνισμό!!

katerina-sakellaropoulou

Σε ένα άνευ προηγουμένου ατόπημα προέβη η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκαλώντας οργή.

Σε ένα κρεσέντο αθλιότητας, η Σακελλαροπούλου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «ο Βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει το έργο της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ»!

Μιλάμε για μια δήλωση ντροπής που προσβάλλει την ιστορική μνήμη των Ελλήνων. Μπορεί η κυρία Σακελλαροπούλου να είναι ανιστόρητη, το έχει αποδείξει άλλωστε πολλάκις στην θλιβερή θητεία της, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ασελγεί επάνω στην ιστορική μνήμη του ελληνισμού.

Αυτό διότι η βασίλισσα Ελισάβετ εκτός από τον εκπεφρασμένο ανθελληνισμό της, βαρύνεται με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ακόμα και κατά ανήλικων παιδιών. Τα χέρια της είναι βαμμένα με το αίμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, του Μιχαλάκη Καραολή, του Ανδρέα Δημητρίου.

Η βεβαιότητα της Σακελλαροπούλου λοιπόν, συνιστά κατάρα για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Ειδικά από τη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει καμία σχέση με την μητέρα του, αντίθετα είναι φιλέλληνας και το απέδειξε επισκεπτόμενος για πρώτη φορά την πατρίδα μας, το 2018, αμέσως μετά το χρίσμα του διαδόχου.

Ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Μπάκιγχαμ στην Ελλάδα, έπειτα από πολλές δεκαετίες, μετά από την επίσημη πρόσκληση από τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και, όσο κι αν ο Σκάι του Λάμψια και του Πορτοσάλτε επιμένουν να μεταδίδουν ότι ο διάδοχος τότε Κάρολος ήρθε στην Ελλάδα για να φάει κουλούρι… Αυτή είναι η σημαντική διαφορά του Καρόλου με την Ελισάβετ, όσον αφορά την Ελλάδα.

Πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου