Μπάρα

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Χαμάς: «Γενική κινητοποίηση του ισλαμικού κόσμου την Παρασκευή» – SOS και για την Ευρώπη!!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 «Καμπανάκι» κινδύνου και για τις ευρωπαϊκές χώρες των εκατομμυρίων μουσουλμάνων!!!

Το πρωί της Τρίτης, το ισλαμιστικό κίνημα της Χαμάς ζήτησε να ανακηρυχθεί η επόμενη Παρασκευή, «Μέρα του Κατακλυσμού του Αλ Άκσα», ημέρα γενικής επιστράτευσης-κινητοποίησης στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο και στους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου, εις ένδειξη…αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό.

Σε ανακοίνωσή της, η Χαμάς κάλεσε επίσης «την εξεγερμένη νεολαία στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ να βγουν έξω σε βρυχηθέντα πλήθη και να επιτεθούν στις δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους και να συγκρουστούν μαζί τους παντού (σ.σ. και στη Δύση άραγε;;;;), δίνοντας έμφαση στην ενότητα του πεπρωμένου και του μονοπατιού».

Εκπρόσωπος της Χαμάς, σύμφωνα με τον Guardian, κάλεσε τις αραβικές και ισλαμικές μάζες, και τους Παλαιστίνιους της διασποράς, να βαδίσουν προς τα σύνορα της Παλαιστίνης σε τεράστια πλήθη για να δηλώσουν αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ και το Αλ Άκσα, καλώντας τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να κινητοποιηθούν και δείχνουν αλληλεγγύη.

Μάλιστα ο Αλί Μπαρακέχ αποκάλυψε επίσης, ότι η Χαμάς θα χρησιμοποιήσει τους δεκάδες των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα μετά την επίθεση του Σαββάτου προκειμένου να διασφαλίσει την απελευθέρωση Παλαιστινίων που κρατούνται στο Ισραήλ και αλλού.

«Έχουμε στην κατοχή μας ένα οπλοστάσιο γεμάτο πυραύλους που θα μας κάνει να αντέξουμε για πολύ καιρό».

Η παραπάνω αναγγελία ενδεχομένως να σημάνει «συναγερμό» σε αρκετές υπηρεσίες ασφαλείας και στη Δύση, πολλές χώρες της οποίας «φιλοξενούν» σημαντικούς πληθυσμούς ισλαμιστών που θα τρέξουν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Παλαιστίνη.

Πηγή: Makeleio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου