Μπάρα

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καμμένος: Το ηθικό του προσωπικού των Εν.Δυνάμεων είναι το μεγαλύτερο όπλο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας

Καμμένος: Το ηθικό του προσωπικού των Εν.Δυνάμεων είναι το μεγαλύτερο όπλο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας - Κεντρική Εικόνα
Δωρεά οικιών από τον Π.Κυριακόπουλο στην 180 Μοίρα ΧΩΚ, που ήταν πρώτος διοικητής ο πατέρας του

Γράφει ο: Λεωνίδας Μπλαβέρης

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων διαμερισμάτων για τη στέγαση του προσωπικού της 180ης Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων Improved-Hawk (180 ΜΚ/Β I- HAWK) παρέστη σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Μονάδος στο στρατόπεδο «Λοχαγού (ΠΒ) Ιωάννη Ράπτη» στο Πολυδένδρι Αττικής.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα διαμερίσματα αυτά κατασκευάστηκαν μετά από σχετική δωρεά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας “Star Investments” Παναγιώτη Κυριακόπουλου, στη μνήμη του πατέρα του Αντιστράτηγου Όθωνα Κυριακόπουλου, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος διοικητής της Μονάδος, μετά τη συγκρότησή της, που αποτέλεσε μία σπουδαία στιγμή για το Όπλο του Πυροβολικού.
Μιλώντας κατά την τελετή των εγκαινίων ο Π.Καμμένος αφού ευχαρίστησε τον δωρητή κ. Πάνο Κυριακόπουλο για την προσφορά του αυτή, εξέφρασε την ελπίδα να αποτελέσει παράδειγμα για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Παραλλήλως, ο ΥΕΘΑ εξήρε το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο όπλο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, επισημαίνοντας ότι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή : PARAPOLITIKA.GR Λ.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου