Μπάρα

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Στρατηγός Φράγκος :Αν δεν υπήρχε η Τάφρος και ο Φράκτης στον Έβρο …Ο «Αχμέτ θα λιάζονταν στο Σύνταγμα»


Όταν λοιδορούσαν τα έργα αποτροπής εισόδου των παρανόμως εισερχομένων λαθρομεταναστών ,όπως η Αντιαρματική ΤΑΦΡΟΣ μήκους 135 χιλιομέτρων πλάτους 32 μέτρων κα βάθους 7 μέτρων παράλληλα με τον ΕΒΡΟ ποταμό και του φράκτη 12,5 χιλιομέτρων σε Καστανιές  και Νέα Βυσσα 
Τι  έχουν  να πουν σήμερα ;
Να επισημάνουμε  αναφέρει ο Στρατηγός ,οτι εάν δεν υφίσταντο ο Φράκτης και η Τάφρος  του Έβρου, τότε ο Αχμέτ και ο Μεμετ θα «λιαζότανε»με εντολή του Ισλαμιστή Σουλτάνου Ερντογαν,κύριοι Αριστοκράτες-Αστράτευτοι του Κολωνακίου, στην πλατεία Συντάγματος..
Τα έργα αυτά επιτελεστήκαν, έτσι για την ιστορία, μεταξύ των ετων 2010- 2012 με ελάχιστο κόστος και σε αγαστή συνεργασία ΓΕΣ και ΕΛΑΣ..
 
 
Σε μήκος 30 χιλιομέτρων, κυρίως στην περιοχή Πέταλο Έβρου, θα εκτείνεται ο νέος φράχτης στην ελληνοτουρκική μεθόριο που θα κατασκευάσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να υπάρχει πλήρης αποτροπή της εισόδου μεταναστών και προσφύγων που ωθούνται από το καθεστώς Ερντογάν.
Σημειώνεται ότι την συγκεκριμένη περιοχή είχε επισκεφτεί προσφάτως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που παρακολουθεί και τα σχέδια για την κατασκευή του νέου «τείχους» του Έβρου.
Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», θα υπάρξει ενίσχυση του υπάρχοντα φράκτη, μήκους 12,5 χιλιομέτρων, που είχε κατασκευασθεί την περίοδο 2011-2012, μεταξύ Νέας Βύσσας και Καστανιών κι όπου υπάρχει τους τελευταίους μήνες η «πολιορκία» από χιλιάδες αλλοδαπούς
 
 
 Άσχετα αν πολλοί ακόμη και στην περιοχή του ΄Έβρου  τότε  Πολέμησαν με Λύσσα το τεράστιο έργο  που να σημειωθεί έγινε με ελάχιστα χρήματα …»Εν των ενόντων»
 
Πηγή: veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου