Μπάρα

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Έβρου

Παραδόθηκαν 7 monitor παρακολούθησης ζωτικών οργάνων στο μοναδικό Νοσοκομείο αναφοράς του κορονοϊού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στην προσπάθεια ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας συμμετέχει ενεργά η Green Cola με τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Έβρου, τη στιγμή που η εξάπλωση της πανδημίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στη χώρα μας.
photo-hospital-alexandroupoli-1
Συγκεκριμένα, η Green Cola προχώρησε στη δωρεά επτά monitors παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων (πιεσόμετρο, παλμικό οξύμετρο, ηλεκτροκαρδιογράφος, θερμόμετρο), σε συνέχεια της σχετικής επικοινωνίας της διοίκησης της Green Cola με το ίδιο το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου, αξιολογώντας αρχικά τις επείγουσες ανάγκες που απαιτούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προς τους ασθενείς.

Στόχος της δωρεάς της Green Cola είναι η ανακούφιση από το οικονομικό βάρος με το οποίο επιφορτίζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, συνεισφέροντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου του Έβρου και εντάσσεται στις ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας που υλοποιεί για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Βενιέρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Green Cola, σημείωσε: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, θεωρήσαμε αυτονόητο ότι όλοι οι άνθρωποι της Green Cola οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του Συστήματος Υγείας. Στην πρώτη γραμμή της μάχης στέκεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σε αυτούς τους ήρωες πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η Green Cola ξεκίνησε και συνεχίζει το ταξίδι της σε πολλές χώρες παγκοσμίως, από την Ορεστιάδα. Εδώ είναι η παραγωγική μας βάση, η έδρα, το «σπίτι» μας και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να στηρίξουμε τις προσπάθειες που γίνονται εδώ και να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Επιπλέον, στην Green Cola καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουμε τους εργαζόμενούς μας, έχοντας λάβει τα κατάλληλα υγειονομικά μέσα για να διασφαλίσουμε την υγεία των ανθρώπων μας. Και όχι μόνο αυτό. Ξέρουμε ότι είναι για όλους δύσκολο αυτό που βιώνουμε. Στη Green Cola προωθούμε το μήνυμα της θετικής και αισιόδοξης σκέψης. Άλλωστε το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Όλοι μαζί μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι και δημιουργούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας ή ακόμη και με τους εαυτούς μας. Όπως λέμε και εμείς, Stay Home & Stay Green.»
stay-green

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου