Μπάρα

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΓΗ ΤΙΜΗΣΕ τον ΗΡΩΑ της!!!

Με μια σεμνή και λιτή τελετή και φέτος με πρωτοβουλία του Παραρτήματος μας τιμήσαμε τον Μοναδικό Πυργιώτη ΗΡΩΑ του Πολεμικού μας Ναυτικού κατά τον Β' Π.Π. Πλοίαρχο ε.α. Μίλτωνα Ιατρίδη Π.Ν. Κυβερνήτη του Θρυλικού υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ παρουσία των συγγενών του, των Πολιτικών & Στρατιωτικών του Νομού, αρκετών ε.ε. & ε.α. Συναδέλφων και συμπολιτών μας.
 
Στην τελετή παραβρέθηκαν οι κάτωθι:
 
Οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και Διονύσιος Καλαμάτιανος, ο Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Νώντας Κυριαζής, οι Αντιδήμαρχοι Ι. Αργυρόπουλος και Μαρίνος Αχτύπης, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη - Τζανέτου, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Νικολούτσος και το Μέλος Δ. Μπουλούτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στάθης Κανής, Δημ. Μεσσαλάς και Χάρις Μιχαλακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος με τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Σπύρο Βασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αναστασόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αρχ. Ολυμπίας Δημ. Δημητρόπουλος ο τ. Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, η Πρόεδρος του Δ.ΟΠ.Π Μαρία Ιωάννα Σταθοπούλου, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος ε.α. Θεόδωρος Γερούκης Π.Ν. ο εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ Διοικητής Ναυτικού Σταθμού Ιονίου Αντιπλοίαρχος Παν. Γιαννουδάκης Π.Ν. ο εκπρόσωπος του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς, Διοικητής ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχης Ι. Μπλούνας, ο Διοικητής Π.Υ. Πύργου Νικ. Σμαρνάκης, εκπρόσωπος του Διοικητού της 117 Π.Μ. ο Υπολιμενάρχης Κατακόλου Υποπλοίαρχος Απ. Γκατζιός, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλ. Υ/Β Αντιναύαρχος ε.α. Παν. Ραδίτσας Π.Ν. ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Δ. Ελλάδος Αντιναύαρχος Δημ. Μποϊλές Π.Ν. ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Ηλείας Υποπτέραρχος Σωτ. Γαραζιώτης το Μέλος της ΕΑΑΣ Υπολοχαγός Αθαν. ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥΝ Υποπλοίαρχος (Ε) ε.α. Παύλος Σοφικίτης Π.Ν. τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΝ Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ε. Αναγνωστάκης Π.Ν. & Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Ι. Γαρείος Π.Ν. ο Τοπικός Εκπρόσωπος ΕΑΑΝ Πρέβεζας Σημαιοφόρος (Ε) ε.α. Διονύσης Παππάς Π.Ν. συνοδευόμενος από Συναδέλφους από Λευκάδα και Άρτα, ο Δασάρχης Πύργου Παν. Λάττας, o Πρόεδρος των Αστυνομών Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας των Αποστράτων Σ.Α. Νομού Ηλείας κ.κ. Κ. Φλετούρης και Γ. Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος των Πολεμιστών & Τραυματιών Κύπρου Αθ. Δασκόπουλος, ο εκπρόσωπος επιχειρηματικού συλλόγου Αγ. Κωτσάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας "Λέλα Ιατρίδη" Έλενα Πιπίνη ο Πρόεδρος των εργαζομένων Δήμου Πύργου, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας Χρ. Γαρύφαλος, ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και Μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας . 
 
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν οι Άγιοι Πατέρες : 
 
Π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.
Π. Νικόλαος Κατσηδήμας.
Π. Νικόλαος Αθανασόπουλος .
Π. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.
 
Τελετάρχης ήταν ο Αντιπρόεδρος Αντιπλοίαρχος (ε.α.) Αναστάσιος Αράπογλου Π.Ν.
 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια η παρουσίαση του βιβλίου της βιογραφίας του ΗΡΩΑ στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Πύργου το οποίο προσφώνησαν ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος ε.α. Θεόδωρος Γερούκης Π.Ν. ο Αντιναύαρχος ε.α. Παν. Ραδίτσας Π.Ν. ο Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου λογοτέχνης και δημοσιογράφος Ιωάννης Νικολόπουλος και ο συγγραφέας και ανηψιός του ΗΡΩΑ Βασίλης Ιατρίδης. 
 
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Νομού Ηλείας Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν. η Βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου και ο Βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύργου Ν. Κυριαζής, ο Αντιδήμαρχος Ι. Αργυρόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας "Λέλα Ιατρίδη" Έλενα Πιπίνη. 
 
Ακολούθησε ανταλλαγή θυρεών και αναμνηστικών.
 
Επιστολή για την εκδήλωση απέστειλε ο Επικεφαλής Κ.Ο. ΚΙΝΑΛ Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης.
Συντονίστρια στην παρουσίαση ήταν η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου Στρατιωτικός και ποιήτρια Ευγενία Χριστοπούλου .
 
Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου Θανάση Δασκόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου