Μπάρα

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Αλβανοί UCKδες στον Ελληνικό Στρατό



Δυστυχώς στην εποχή της Απόλυτης Παρακμής της Πατρίδας μας το βλέπουμε και αυτό.
 
Νεαροί Αλβανοί Εθνικιστές που σίγουρα είναι και Μέλη του UCK να ποζάρουν για φωτογραφία επιδεικνύοντας με τα χέρια τους το σήμα την Αλβανικής σημαίας.
Αυτό Αποτελεί ΜΕΓΑΛΗ Ντροπή για την Πατρίδα μας που του έχει δεχθεί και τους έχει κατατάξει στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό.

Φυσικά για να καταταγούν σημαίνει ότι έχουν αποκτήσει την Ελληνική Υπηκοότητα η ακόμα και την Ελληνική Ιθαγένεια που στην ουσία δεν έχει δικαίωμα να την Παραχωρήσει ΚΑΝΕΙΣ σε Αλλοεθνή άτομα.


Αυτό κύριε Υπουργέ ΕΘ.Α Παναγιώτη Καμμένε, κύριε Αρχηγέ Γ.Ε.ΕΘ.Α Ναύαρχε Ευάγγελε Αποστολάκη και κύριε Αρχηγέ Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγε Αλκιβιάδη Στεφανή είναι Μεγίστη Ύβρη μέσα στο σπίτι μας.


Φανταστείτε τι μπορεί να κάνουν αυτά και ΠΟΛΛΑ άλλα άτομα των ιδίων αντιλήψεων που έχουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας σε Περίοδο κάποιας Κρίσης.


Δεν ξέρω αν σας Αρέσει αυτή η φωτογραφία με Ελληνικές στολές και με Ελληνικό Εθνόσημο να Ξεφτιλίζουν έτσι την Πατρίδα μας.

Θα πρέπει να βρεθούν να Αφαιρεθεί ότι Ελληνικό δικαίωμα τους έχει Παραχωρηθεί και να Απελαθούν Δια Παντώς από την Ελληνική Επικράτεια.

Σε διαφορετική Περίπτωση δηλώνετε Συναίνεση στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Πατρίδας μας.



Δυστυχώς Αυτή είναι η Αφομοίωση των Αλλοεθνών που προσδοκούν Ορισμένοι Άθλιοι που υπάρχουν σε διάφορα Αξιώματα της διακυβέρνησης της Πατρίδας μας.


Αναμένουμε Εξελίξεις.

Γεώργιος Δρακόπουλος

Έφεδρος Υποβρύχιος Καταστροφέας Π. Ν. 


...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου