Μπάρα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων

Οι ΑΓΓΕΛΟΙ του Δρόμου



ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ_ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΛΑ

Αυτό είναι το όνομα της ομάδας που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και επίσημα πια το έργο της για την αντιμετώπιση κακοποίησης σκύλων.



ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: 
Ο σκοπός της ομάδας είναι να φτιάξουμε την μια καλύτερη Ελλάδα απέναντι στα ζώα, μια Ελλάδα που θα σέβεται και θα αντιμετωπίζει τα ζώα σαν ψυχές, με αξία και ήθος!
Δυστυχώς μέχρι τώρα ή δεν υπάρχει συνέπεια από το νόμο στους δράστες ή και να υπάρχει γιατί κάποιος φρόντισε, δεν γίνεται γνωστή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι δράστες που κακοποιούν ζώα, να το κάνουν με θράσος, πολλές φορές σε κοινή θέα, και όχι μόνο να μην φοβούνται και να μην ντρέπονται, αλλά να βρίζουν και να απειλούν όποιον τολμήσει να πάρει θέση στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα. Η κατάσταση αυτή για μένα προσωπικά είναι απαράδεκτη, και ντρέπομαι να παραδώσω μια τέτοια Ελλάδα στις επόμενες γενιές.
Η ομάδα λοιπόν, πάντα σε συνεργασία με την αστυνομία και την εισαγγελία ζώων, θα κινείτε με τη νόμιμη οδό, και θα φροντίζει να παίρνει τα σκυλάκια που κακοποιούνται από τους δράστες άμεσα, καθώς φυσικά και να επιβάλλεται η ανάλογη ποινή στον δράστη.
Οι ποινές έχουν σοβαρέψει πάρα πολύ τελευταία, και ευτυχώς ο νόμος είναι αρκετά αυστηρός από άποψη χρηματικής τιμωρίας τουλάχιστον. Και η ενεργητική αλλά και η παθητική κακοποίηση (μόνιμα δεμένο, μόνιμα σε μπαλκόνι ή ταράτσα και ότι άλλο προβλέπει ο νόμος) έχει χρηματικό πρόστιμο 30.000€
. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε αυτό το είδος αδικημάτων να δικάζονται σαν κακούργημα και να μπαίνει ο δράστης φυλακή χωρίς αναστολή και μη εξαγοράσιμη, όπως είναι στο εξωτερικό.
Όπως θα δείτε λοιπόν σε βίντεο της ομάδας, πάντα νόμιμα, πάντα παρουσία αστυνομίας, και πάντα χωρίς να θίγουν προσωπικά δεδομένα, θα δείτε όλη την επιχείρηση καθώς και το τι έγινε το σκυλάκι μετά, και τα πρόστιμα που έπεσαν στους δράστες.
Τα σκυλάκια είναι από τα ποιο υπέροχα πλάσματα που έχουμε στον πλανήτη μας. Είναι άγγελοι με σάλια πάνω στη γη. Αξίζουν μια κοινωνία που θα σέβεται τα ζώα όπως και τον άνθρωπο.
 

Την σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να την βρείτε εδώ:
https://www.facebook.com/Angels-Ομάδα-Αντιμετώπισης-Κακοποίησης-Σκύλων-258927374521330/
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Παρακαλώ σε όσους αρέσει το έργο μας και θέλετε να μας στηρίξετε, κάντε “μου αρέσει” (like) στην σελίδα μας και κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας. Αυτό βοηθάει στο να πάρει διαστάσεις το θέμα της κακοποίησης και να γίνει ποιο ισχυρή η ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας στον δύσκολο έργο μας.
Σύνοψη, ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη κοινωνία, για σκύλο και άνθρωπο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου