Μπάρα

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Καθάρισε και την Αίγινα ο Παχατουρίδης!


Με έκπληξη είδαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας το πρωί, να αποβιβάζονται στο λιμάνι του νησιού τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα του δήμου Περιστερίου και να πιάνουν αμέσως δουλειά καθαρίζοντας έναν-έναν όλους τους κάδους του νησιού και τους παρακείμενους δρόμους. Μέσα σε λίγες ώρες το πανέμορφο νησί της Αίγινας είχε αδειάσει από σκουπίδια και ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.



Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη ζητώντας τη συνδρομή του για λυθεί το πρόβλημα των υπέρογκων σκουπιδιών που ταλαιπωρούσαν κατοίκους, επισκέπτες και καταστηματάρχες. Ο δήμαρχος Περιστερίου, με την καθολική αποδοχή που έχει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, φαίνεται να έχει το μαγικό ραβδάκι για να κρατάει πεντακάθαρο όχι μόνο το Περιστέρι, αλλά και αρκετούς ακόμα δήμους, εκεί που πολλές φορές οι τοπικοί αιρετοί άρχοντες σηκώνουν τα χέρια ψηλά.



Καλά τόσοι υπουργοί έχουν κατοικίες στην Αίγινα, μόνο ο δήμαρχος Παχατουρίδης ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο νησί του Σαρωνικού; Τα συμπεράσματα δικά σας..



Πηγή:  altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου