Μπάρα

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Η Smith & Wesson ανακοίνωσε ένα νέο πιστόλι με την ονομασία S&W M&P M2.0 [βίντεο]

Η Smith & Wesson Corporation ανακοίνωσε επίσημα το νέο της όπλο: το πιστόλι M&P M2.0. Το νέο πιστόλι είναι από πολυμερές, πυροδοτείται από επικρουστήρα, έχει ένα εκτεταμένο πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και διατίθεται στα διαμετρήματα 9mm, 40S&W, και .45ACP.

Είχαμε ενημερωθεί  στο guns-gr για αυτό το νέο πιστόλι το οποίο είναι βελτιωμένο σε κάποια σημεία από το αρχικό  S&W M&P πριν από 10 ημέρες όταν και πωλούνταν για 529.99 δολάρια σε κάποια «επιλεγμένα καταστήματα» όπως το Academy Sports, πριν την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
 
 

Εκτός από το επικαιροποιημένο στυλ και τις σημάνσεις M2.0, το νέο πιστόλι διαθέτει προφανώς ένα νέο ανθεκτικό φινίρισμα στη διάβρωση, ένα νέο συγκρότημα σκανδάλης, νέο σχέδιο στη λαβή και τέσσερα πλακίδια λαβής αντί των τριών που περιλαμβάνονται με τα τελευταία μοντέλα.




Μια πηγή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη μας είπε ότι η νέα γραμμή πιστολιών έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στη σειρά M&P να ανταγωνιστεί καλύτερα τα πιστόλια Glock. 
Σχεδιασμένο για αυτοπροστασία, αθλητική και επαγγελματική χρήση, το πιστόλι M&P M2.0 προσφέρει μια εντελώς νέα πλατφόρμα, εισάγοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά σε σχεδόν κάθε πτυχή του πιστολιού, συμπεριλαμβανομένης της σκανδάλης, λαβή, το πλαίσιο, και το φινίρισμα.
 
 
Δείτε περισσότερα εδώ.
 
 
 



 




Πηγή: guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου