Μπάρα

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Όταν η Παπάτζα ξεπερνάει τα όρια της Παπάτζας και φτάνει στον Ξεφτιλισμό των Πάντων

 


Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ έναν τύπο που πραγματικά έχει κατακτήσει το Βραβείο του Μυθομανή και Ψεύτη.

Ας δούμε τα γεγονότα από την αρχή.

Διαβάζω κάποια δημοσιεύματα περί τριάντα επτά (37) Βατραχανθρώπων που μεταφέρθηκαν στην Κύπρο με Υποβρύχιο βγαίνοντας από τους Τορπιλοσωλήνες για να Πολεμήσουν.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την Ιστορία της Μονάδος που Υπηρέτησα, ποτέ η ΜΥΚ δεν είχε στείλει Άνδρες στην Κύπρο να Πολεμήσουν και πόσο μάλλον να έχει και τριάντα τέσσερις νεκρούς..  
Αυτά τα ισχυρίζεται κάποιος με το όνομα Εμμανουήλ Δαρζέντας από την Σαντορίνη.

Στα δημοσιεύματα βλέπω ότι έχει Εξαπατήσει όλη την Δημοτική Αρχή της Σαντορίνης

Ένα από τα Πολλά δημοσιεύματα το οποίο παρουσιάζω σε αποτύπωση οθόνης μπορείτε να το βρείτε Εδώ   



 

Σε επικοινωνία μου με τον κύριο Καραμολέγκο αυτός με ενημέρωσε ότι ο κύριος Δαρζέντας τους έχει προσκομίσει τα σχετικά Έγγραφα και τις Βραβεύσεις οπότε και αυτοί με την σειρά τους τον Βράβευσαν και τον Ανέδειξαν ως Βατραχάνθρωπο Ήρωα της Σαντορίνης, και ως Απόδειξη του Ισχυρισμού του μου έστειλε τα σχετικά.

Απολυτήριο Πολεμικού Ναυτικού ( τέτοιο!! ) με αυτήν την Στολή;


Πτυχίο!!!! Τιμής Ένεκεν!!! Βατραχανθρώπου του 53ου Σχολείου που το 53ο Σχολείο ήταν το 1975 με Στολή Πεζοναύτη Κρατικές Στρογγυλές Σφραγίδες και ονόματα Πραγματικών Αξιωματικών των Βατραχανθρώπων; ( όνομα δεν είχε ο Νίκος Κιοσσές; και με ένα Σίγμα; ) ( ούτε ο Ντάνυ είχε όνομα; )


Κελευστής!!! Βατραχάνθρωπος που έχει Υπηρετήσει στην Α’ ΜΑΛ, πάλι με την Σχετική Σφραγίδα και όνομα.

Και Στολή Πεζοναύτη!!!


Μετάλλιο που Ξεχειλίζει από Ορθογραφικά Λάθη με τις σχετικές Σφραγίδες και ονόματα και Φωτογραφία με Ναυτική Στολή και Μπερέ!!!!!!
Στις δέκα λέξεις, οι είκοσι τέσσερις είναι με ορθογραφικά Μαργαριτάρια..... Δοιηκητής!!! Συχαίρει!!! Υπαξιοματικό!!!! Ης!!!! Παραλεία!!! Πεύτοντας!!! Θάλλασα!!!! Υποβρυχείων!!! Ανύλυκο!!!! Θύλη!!!!! χαχαχαχαχα Όλοι οι Αγράμματοι στο γραφείο του Αειμνήστου Αβέρωφ είχαν μαζευτεί....


Εδώ ο Αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ ΣΥΝΧΑΙΡΗ!!!!!! Τον ήρωα Δαρζέντα..


Αυτά και Πολλά άλλα που μου έστειλε ο κύριος Καραμολέγκος για να δικαιολογήσει τον Ψεύτη  Δαρζέντα 

 

Εδώ τα Αποδεικτικά για τις Μάχες που έχει λάβει ο Δαρζέντας.
Τι να πώ έχω Μείνει Έκπληκτος από το Μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ.

 

Εδώ είναι Λοχίας.


Τι να πώ.


Τι να πώ.


 

Εδώ κάποια Δημοσιεύματα από το Διάδικο.

Τον έχει Βραβεύσει ακόμα και η Βουλευτής Κυκλάδων κυρία Κατερίνα Μονογυιού. Την Εξαπάτησαν την κυρία Μονογυιού που της τον παρουσίασαν ως Ήρωα..


Τι να πώ;

Ο Ήρωας Βατραχάνθρωπος Δαρζέντας



Ο Σύγχρονος Ήρωας της Σαντορίνης ο Βατραχάνθρωπος Δαρζέντας που Εξαπάτησε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου Σαντορίνης.



Ρε Ανιστόρητοι του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Σαντορίνης πώς τον Τίμησε 27 Οκτωβρίου ο Μακάριος τον Ψεύτη Δαρζέντα, Αφού είχε φύγει από την Κύπρο 17 Ιουλίου και  μέσω Μάλτας και Λονδίνου, έφτασε στη Νέα Υόρκη, όπου, στις 19 Ιουλίου, έλαβε μέρος στην σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Και Επέστρεψε στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 1974, περίπου 4,5 μήνες μετά την διάσωση και φυγή του και 3,5 μήνες μετά την τραγωδία της Κύπρου..


Ο Σύγχρονος Ήρωας της Σαντορίνης ο Βατραχάνθρωπος Δαρζέντας που βγήκε από τις Τορπιλοσωλήνες του Υποβρυχίου όπως μου εξιστόρησε σε τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί του. Και Αμφιβάλω αν έχει δεί υποβρύχιο από κοντά












 

Τον έχει βραβεύσει ακόμα και ο Στρατηγός και πρώην Δ/ΔΕΔ Νικόλαος Χιονής ( κατ' ομολογία του )  και νυν Αντιπρόεδρος Πολεμικού Μουσείου, τι να πώ;
Ως προς τι τον βράβευσε δεν μπόρεσα να καταλάβω.

 

Εγώ Αυτήν την Στολή την Τίμησα και με την Στολή του Ναύτη θα με Κηδέψουν. Και δεν Ανέχομαι ΚΑΝΕΝΑΣ Αλήτης Παρανοϊκός σαν τον Δαρζέντα να την Μαγαρίζει.
Καθώς και να Ξεφτιλίζει τα Διακριτικά μας ( των Βατραχανθρώπων ) που εμείς έχουμε Φτύσει Αίμα για να τα Αποκτήσουμε..


Πρέπει κάποιος να τον Σταματήσει να Ξεφτιλίζει την Τιμημένη Στολή του Έλληνα Ναύτη και να Παραποιεί την Ελληνική Ιστορία.

Ελπίζω να Ενδιαφερθεί ο κύριος Υπουργός Εθνικής Αμύνης, η ο κύριος Υφυπουργός, η ο Στρατηγός ΑΓΕΕΘΑ κύριος Κ. Φλώρος που έχει και άμεση σχέση ως Βατραχάνθρωπος, Ελπίζω ο Τώρα Διοικητής της ΔΥΚ. Γιατί ο Προηγούμενος δεν ενδιαφέρθηκε για ανάλογη περίπτωση...


Για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ Δεν Ελπίζω, αυτούς δεν τους Ενδιαφέρει η Τιμή και η Υπόληψη των Βατραχανθρώπων. 

 

Γεώργιος Δρακόπουλος 


Έφεδρος Ναύτης Βατραχάνθρωπος του 65ου Σχολείου.


Υ.Γ. Καλά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πύργου Σαντορίνης δεν υπήρξε ένας που να του προξένησε Εντύπωση η τόση Ανορθογραφία Παντού; 
Κύριε Καραμολέγκο!!!!!!!!!!

 


1 σχόλιο:

  1. Μενω αναυδος τοσο μεγαλη μυθομανια;Τι να πω!σε ενα αντιτυπο που ειναι αναρτημενο με ημερομηνια φεβρουριο του 74 εχει σφραγιδα της Ελληνικης ημοκραιας ενω τοτε ειχε σημα το πουλι...καλα οτι δηλωσει ο καθενας Ελλας το μεγαλειο σου...τωρα πως εγινε καταδρομεας μετα ναυτη μετα παλι καταδρομεας δεν μπορω να το καταλαβω και στην 1η μαλ να μην γραφει τοποθεσια το βραβειο;δυονισος ηταν τοτε η 1η αλ η ειχε παει μαλεμε δεν γνωριζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή