Μπάρα

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

‘’ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ’’: ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ‘’Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ’’



Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 , στην αίθουσα πυγμαχίας του σταδίου  ‘’Γεώργιος Στεφανόπουλος’’ στο Περιστέρι θα διεξαχθεί το αγωνιστικό event με τίτλο ‘’ Χρυσά Γάντια ‘’ προς τιμήν του Δασκάλου των Δασκάλων , Γιώργου Μάλλιου.
Για πρώτη φορά το Fight Club Galatsi θα συμμετέχει  ενεργά με 3 εικοσάχρονους αθλητές του – την Αγαθαγγελίδου Δήμητρα, τον Φασομυτάκη Κώστα και τον Καζαντζή Χρήστο οι οποίοι και θα αγωνιστούν στους επίλεκτους αγώνες της βραδιάς.
Πιο συγκεκριμένα  τα   3 ζευγάρια που θα λάβουν μέρος είναι τα εξής:
Ο Χρήστος Καζαντζής(Fight Club Galatsi) εναντίον του Αντώνη Βελόνη(Ioannidis Team) – Α’CLASS, Low Kicks στα 82 κιλά.
Ο Φασομυτάκης Κώστας (Fight Club Galatsi) εναντίον του Κικνάτζε Μπέκα (Αλατζίδης team)- με όρους Κ1 στα 72 κιλά.
και η Αγαθαγγελίδου Δήμητρα (Fight Club Galatsi) αντιμέτωπη με την Λαλούση Ντίνα (Αλατζίδης team) – Α’ κατηγορία, μποξ, στα 51 κιλά.
Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφερθούμε στην προσωπικότητα του Γ.Μάλλιου και στην αδιάκοπη τόσα χρόνια συνεισφορά του στον χώρο των πολεμικών τεχνών και ειδικότερα του Kick boxing.Ένας πραγματικά εξαιρετικός αθλητής και  δάσκαλος με περίσσευμα γνώσης, ήθους και επιτυχιών.
Για αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους, το Σάββατο θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας και να απολαύσουμε μια ακόμα δυνατή εκδήλωση , ως αθλητές, προπονητές και θεατές.
Σας περιμένουμε!
(Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια  επισκεφτείτε το site μας, www.fightclubgalatsi.gr)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου