Μπάρα

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τελετή Ένταξης ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ στο Πολεμικό Ναυτικό



Ενισχύεται η Διοίκηση Ταχέων Σκαφών μετά την παραλαβή της πέμπτης πυραυλακάτου ΡΙΤΣΟΣ  P71 κλάσης Ρουσσέν

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή ένταξης του ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ στο Πολεμικό Ναυτικό στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.
Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας, βουλευτές, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, διαπιστευμένοι στην Ελλάδα Ακόλουθοι Άμυνας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί και λοιποί προσκεκλημένοι




Φωτογραφίες και σχόλια φωτογραφιών από τον Φίλο Λεωνίδα Μπλαβέρη: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015: Τελετή επισήμου εντάξεως της ΤΠΚ "Ανθυποπλοίαρχος ΡΙΤΣΟΣ" στη δύναμη του Στόλου, σήμερα το πρωί στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών  στην Αμφιάλη.
Το πλοία άρχισε να ενταχθεί στη δύναμη του ΠΝ για διάφορους οικονομικοπολιτικούς λόγους, αλλά από σήμερα αυτό είναι γεγονός.
Καλοτάξιδο και καλότυχο να είναι και ιδού μερικές φωτό δικές μου για την παρέα...(Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)



19/10/2015: Ύψωση της Σημαίας στη νέα ΤΠΚ "ΡΙΤΣΟΣ", Μην ανησυχείτε για το χρώμα του RAM συντόμως θα είναι το ...κανονικό (Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)




15/10/2015: Φωτό της ΤΠΚ "ΡΙΤΣΟΣ" από την πρύμνη της κατά τον σύντομο πλου της από την ΔΤΣ στην Αμφιάλη απέναντι στο ΝΣ. (Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)


19/10/2015: Το μέλλον της ΔΤΣ, οι ΤΠΚ τύπου Super Vita, με ισχύ μιας μικρής φρεγάτας και εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ααπό τις οποίες το ΠΝ είναι απολύτως ικανοποιημένο. (Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)


19/10/2015: Η ζωντανή ΙΣΤΟΡΙΑ της ΔΤΣ. Πυραυλάκατοι Combatante... (Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)
19/10/2015: Η ΤΠΚ "ΡΙΤΣΟΣ" δέχεται επισήμως το πλήρωμά της...Καλοτάξιδη και καλότυχη να είναι (Φωτ.: Λ.Σ.Μπλαβέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου