Μπάρα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Καμμένος: "Θα ανοίξω το φάκελο της Κύπρου"!


Καμμένος: "Θα ανοίξω το φάκελο της Κύπρου"! - Κεντρική Εικόνα
Εξήγγειλε επίσης τη δημιουργία Ειδικής Γραμματείας Βετεράνων

Γράφει ο Λεωνίδας Μπλαβέρης

Τη διαβεβαίωση ότι θα «ανοίξουν» όλοι οι κλειστοί φάκελοι του παρελθόντος και ο Φάκελος της Κύπρου, παρέσχε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος στην ομιλία του κατά τον εορτασμό της επετείου του Κινήματος του Ναυτικού του Μαΐου 1973, στο Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παραδόσεως, στη Μαρίνα Φλοίσβου.
 
«Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τους Αρχηγούς των Επιτελείων θα ανοίξουμε όλους τους φακέλους που αφορούν το παρελθόν, για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για εκείνες τις ημέρες και θα φτάσουμε να δώσουμε στη δημοσιότητα, αλλά κυρίως στη Βουλή των Ελλήνων, το φάκελο της Κύπρου. Ήρθε πλέον η ώρα, ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές» τόνισε χαρακτηριστικώς ο Π.Καμμένος κατά την ομιλία του.

Ο ίδιος, σε άλλο σημείο, ανακοίνωσε τη δημιουργία «Ειδικής Γραμματείας Βετεράνων», όπως την ονόμασε, «παλαιμάχων» θα το προτιμούσαμε εμείς χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ελληνική λέξη, «που θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη διοίκηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», όπως σημείωσε.

Τον Υπουργό, ο οποίος εκπροσώπησε στην εκδήλωση την κυβέρνηση, συνόδευαν οι Αρχηγοί,
ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,
ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ,
ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και
ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης,
ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.

Λ.Σ.Μ. PARAPOLITIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου