Μπάρα

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Πατέντα Μάχης: Έλεγχος φθοράς γεμιστήρα

Η πιο συνηθισμένη αιτία εμπλοκών είναι οι γεμιστήρες. Από όλες τις πιθανές φθορές, αυτή που είναι η πιο διαδεδομένη είναι το άνοιγμα από τα χείλη του γεμιστήρα. Αυτό συμβαίνει για πολλούς διαφορετικούς λόγους, από τις πολλαπλές πτώσεις στο έδαφος, από εμάς που ίσως να πατήσουμε επάνω τους όταν είναι στο έδαφος, αλλά και από φυσική φθορά. Εδώ θα δούμε μία πολύ απλή πατέντα για γρήγορο έλεγχο τους.


Πηγή: SWATMag.com

Παρακάτω βλέπετε αριστερά έναν γεμιστήρα χωρίς φθαρμένα χείλη και δεξιά έναν που έχει φθαρεί. Αυτό σημαίνει ότι ο γεμιστήρας αυτός μπορεί να οδηγήσει σε «Εμπλοκή: Διπλή Τροφοδότηση». Μία αρκετά άσχημη εμπλοκή. Η λύση σε αυτό είναι η εξής.

Πηγή: AtomiclabRat.com

Γεμίζουμε ως τη μέση της χωρητικότητας του το γεμιστήρες μας, τον κρατάμε με τη βάση του παράλληλη προς το έδαφος, και με το άλλο μας χέρι τους κάνουμε ένα δυνατό απότομο χτύπημα στη βάση του. Εάν εκτοξευτούν φυσίγγια από το γεμιστήρα, τότε έχουμε φθαρμένο γεμιστήρα.

Πηγή: Pinterest.com

Θα σας προτείναμε αυτούς τους φθαρμένους γεμιστήρες να τους πετάξετε άμεσα στα σκουπίδια. Η επισκευή τους αποκλείεται να είναι 100% αξιόπιστη, το κόστους τους είναι χαμηλό, και η μεταπώληση τους μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο έναν άνθρωπο που θα βασίσει τη ζωή του επάνω τους. Άρα η θέση τους είναι στα σκουπίδια.

Πηγή: defensegr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου