Μπάρα

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΠΚ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ vs Αμοργός ( ΜΙΝΩΣ )Το μάτι μας έπεσε σε ένα δημοσίευμα στο facebook με μια φωτογραφία που κάποιος καταστηματάρχης είχε Αναρτήσει ΔΗΜΟΣΙΑ μπροστά στο μαγαζί του μια διαμαρτυρία για την Τορπιλάκατο Μαριδάκης.
Δυστυχώς τις ημέρες που ζούμε θα Πρέπει να είμαστε Ευχαριστημένοι να Σταθμεύουν Ελληνικά Πολεμικά Πλοία στα Νησιά.
Ναι σίγουρα υπάρχει Θόρυβος από τις Ηλεκτρομηχανές αλλά και οι Πελάτες θα έπρεπε να ήταν ευχαριστημένη με την Άφιξη του Πολεμικού πλοίου ας έκανε και Θόρυβο.

Αυτή είναι η ταμπέλα που ανάρτησε ο καταστηματάρχης.

Ανεπίτρεπτη Κύριε τέτοια Αντιμετώπιση στο πλήρωμα του Πολεμικού μας Πλοίου

 


Φυσικά αυτό δεν χαρακτηρίζει όλους τους Κατοίκους της Αμοργού γιατί όπως γράφει εδώ και κάποιος φίλος στην Ομάδα του facebook ΦΙΛΟΙ του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ η αντιμετώπιση των κατοίκων ήταν Διαφορετική.

Προφανώς όμως υπάρχει πρόβλημα αν κρίνουμε και από σχόλια πελατών σε άσχετο χρόνο.
Αυτά τα Παλικάρια κύριε Απουσιάζουν μέρες πολλές από τα σπίτια τους για την Ακεραιότητα της Πατρίδας μας και θα έπρεπε να είχατε μιά άλλη Συμπεριφορά.


 

 

Αυτά θα έπρεπε να τα προσφέρετε στο Πλήρωμα της ΤΠΚ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ και όχι να τους Δηλώσετε έτσι Ωμά ότι είναι Ανεπιθύμητοι γιατί δημιουργούν Ηχορύπανση.
Φυσικά η Ανάρτησή μας είναι Δημόσια όπως και το Ταμπλό του καταστηματάρχη που αναφέρεται στον Κυβερνήτη και στον Πρώτο Μηχανικό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου