Μπάρα

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αρμάτα 2016


Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, κορυφώθηκαν στη νήσο Σπέτσες οι εκδηλώσεις της 194ης επετείου από την ναυμαχία των Σπετσών, με την επωνυμία «ΑΡΜΑΤΑ 2016. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στη νήσο το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ)  ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και άγημα του ΤΠΚ απέδωσαν τιμές.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ.
Τέλος, στο πλαίσιο της στενότερης διασύνδεσης  του Πολεμικού Ναυτικού με την ελληνική κοινωνία και ειδικότερα με τις θαλασσινές κοινότητες, πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΤΠΚ στις Σπέτσες. Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου, που ξεπέρασε τα 1.500 άτομα και η θέρμη με την οποία περιέβαλε το πλήρωμα της Πυραυλακάτου ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ενδυναμώνει όλα τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν, ενώ για άλλη μία φορά αποδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς του Έλληνα με το Πολεμικό Ναυτικό.




Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων











Πηγή και Περισσότερες εικόνες: Πολεμικό Ναυτικό




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου