Μπάρα

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

 Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ

ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2016

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ´´

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ Κόντος Αλέξανδρος Συγχαίρει και ολόψυχα Ευχαριστεί για την Μεγάλης Ιστορικής Αξίας Εθνική τελετή της ‘’ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ’’ και την Μεγαλειώδη Νίκη μας επί της τότε Αυτοκρατορίας των Περσών.. Τον Ιστορικό Δήμο της Σαλαμίνας, το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς και τον Ιδρυτή του κ. Χρήστο Μαριδάκη, την Περιφέρεια Αττικής, τον Αντιπεριφερειάρχη νήσων, τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, τις Πρεσβείες και τους Στρατιωτικούς Ακολούθους των κρατών που ήταν παρόντες.

Ακολούθως όλους τους Ιστορικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που συνέδραμαν στην διατήρηση της πολύ σπουδαίας  Πολιτιστικής και Πολεμικής Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

Συγχαίρει τα Μέλη μας που εστήριξαν με την παρουσία τους την Πολεμική Αρετή των Ελλήνων.

Μόνο ενωμένοι όλοι οι Έλληνες θα μπορέσουμε να βγούμε από το Μαύρο Σκοτάδι της οικονομικής κρίσης και Φτώχιας του λαού μας.Να είμαστε Σίγουροι σ’ ένα Γεγονός…… Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΩΡΕ!!!!!!

Καλή Δύναμη σε όλους μας… ΛΟΚ….


Αλέξανδρος Κόντος..
 
Φωτογραφίες: εδώ


Βίντεο απο την κατάθεση:

Δημοσιεύσεις άλλων ιστοσελίδων: ΖΟΥΓΚΛΑΗ Τελετή διοργανώθηκε από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΛΑΜΙΣ και τον Κυριάκο Μαριδάκη που αναγνωρίσθηκε διεθνώς και από το 2011 προβάλλει το γεγονός σε 45 χώρες οι οποίες και συμμετέχουν στα Σαλαμίνια Ανελλιπώς.

Επιμέλεια: Γεώργιος Δρακόπουλος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου