Μπάρα

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Απίστευτη απρέπεια κατά Ευέλπιδων από υπαλλήλους του μετρό! Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν!

Δεν ντρέπονται;  Το ερώτημα για κάποιους  ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ που φαίνεται ότι έχουν “αντιμιλιταριστικό κόμπλεξ”. Μεταφέρουμε την ιστορία όπως τη διηγούνται δύο αυτόπτες μάρτυρες από το σταθμό Πανόρμου. Παρασκευή απόγευμα λίγο μετά από τις 15.30:
  

“Μια ομάδα 7 Ευέλπιδων (πρωτοετείς)..με την επίσημη στολή εξόδου, αποβιβάζονται από το ΜΕΤΡΟ και ετοιμάζονται να εξέλθουν στην πλατεία. Ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν. 
Στο πρόσωπο του επικεφαλής των ελεγκτών, ένα χαμόγελο ικανοποίησης..ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος…
Την ίδια ώρα  ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι περνούσαν ελεύθερα.. 
Οι Ευέλπιδες πειθαρχημένοι και με αξιοπρέπεια, αφήνουν κατά γης τα πράγματα τους και ετοιμάζονται να δείξουν τις ταυτότητες τους..Ήξεραν οι εκδουλευτές του συστήματος πως τα 7 παιδιά της Ελλάδας μας δεν φόρεσαν ξαφνικά την στολή του Έυελπη για να γλυτώσουν το 1 ευρώ του εισιτηρίου. 
Απλά ήθελαν να τους ταπεινώσουν. Να ταπεινώσουν τον θεσμό του στρατεύματος… 
Με την επέμβαση 4  πολιτών και ενός ειδικού φρουρού το πρωτότυπο λαικό δικαστήριο έλαβε τέλος”.
Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας συμπληρώνει:
Όταν ζήτησα το λόγο απο τον Ελεγκτή γιατί σταμάτησε μόνο αυτούς απ’ όλο τον κόσμο, ο ελεγκτής φώναξε την Αστυνομία”.
Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του μετρό θα επιληφθεί του θέματος μαθαίνοντας τρόπους και σίγουρα ιστορία σε κάποιους ελεγκτές τους, που εύκολα μπορεί να εντοπίσει.


Πηγή: militaire.gr


Σχόλιο Διαχειριστή:

Απίστευτη ΑΛΗΤΕΙΑ Αγραμμάτων και Κομπλεξικών ατόμων που παριστάνουν τους Ελεγκτές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που προσπάθησαν να Ξεφτιλίσουν τους Αυριανούς Αξιωματικούς της Πατρίδας μας, θα έπρεπε να ήταν ο Τίτλος..

Γεώργιος Δρακόπουλος..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου