Μπάρα

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Χιλιάδες νεκροί στην Αττική από τον Σεισμό Παγιδευμένοι στα σπίτια τους




Μετά τον σεισμό της Πάρνηθας που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου 1999 κλίθηκα από φίλο και πελάτη να πάω στο σπίτι του στο Μενίδι και να του βγάλω τα δύο κλιματιστικά γιατί το σπίτι είχε κριθεί κατεδαφιστέο.


Πηγαίνοντας εκεί είδα την πολυκατοικία να έχει πάρει κλίση μεγαλύτερη από τον Πύργο της Πίζας.
Για να περάσουμε μέσα έπρεπε να περάσουμε από την εξώπορτα της πολυκατοικίας που είχε κοντύνει κατά 30-40 πόντους μιάς και οι κολόνες αυτής της πλευράς είχαν θρυμματιστεί.
Με πολύ Αγωνία και Ρίσκο ξηλώσαμε τα κλιματίστηκα από το διαμέρισμα που ήταν στον πρώτο όροφο.


 
Τελειώνοντας βγήκα να περιεργαστώ λίγο το ισόγειο που είχε διαλυθεί τελείως.
Κοιτάζοντας τα ερείπια από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους του λέω..
Πω πω πω ευτυχώς Κυριάκο που δεν ήταν κανένας μέσα, σίγουρα θα είχε σκοτωθεί.
Ήταν, μου απαντάει. Ήταν μια νοικάρα που είχαμε και μόλις άρχισε ένα κουνάει πήρε το μωρό της και πετάχτηκε στον δρόμο. Και οι τοίχοι γεμιζόντουσαν πίσω την στιγμή που αυτή περνούσε την εξώπορτα..
Έμεινα Κάγκελο.. Σκέφτηκα την ΚΑΙΡΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, τα δευτερόλεπτα που η Τυχερή μάνα άρπαξε το παιδί τις και πετάχτηκε στον δρόμο…


Και ερχόμαστε την Σημερινή στιγμή που όλοι έχουμε κάνει τα Σπίτια μας ΦΡΟΥΡΙΑ.
Τα έχουμε Θωρακίσει με Σιδεριές, Κάγκελα, Αμπάρες, Σύρτες, Λουκέτα και κάθε είδους Εμπόδια για την Αποτροπή εισόδου των Ξενόφερτων Εισβολέων.
Καλά όλα αυτά μας Παρέχουν Ασφάλεια απέναντι σε αυτούς όλους που μας έχουν Κουβαλήσει εδώ οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Δεν έχουμε σκεφτεί όμως ότι όταν αρχίσει να Κουνάει ο Εγκέλαδος ποιος θα βρει το κλειδί για το Λουκέτο και ποιος θα καταφέρει να Σύρει την Πτυσσόμενη Σιδερένια πόρτα που έχουμε βάλει για την ασφάλειά μας.


Ποιος θα καταφέρει να Ξεκλειδώσει την κεντρική Είσοδο της Πολυκατοικίας που από το κούνημα έχει μετατοπιστεί και δεν ξεκλειδώνει.
Και ποιος θα επαναφέρει στην Τάξη τον ένοικο του δευτέρου ορόφου που θα βλέπει ότι ο κύριος Δημήτρης δεν καταφέρνει να ξεκλειδώσει την Μπάρα που έχουμε βάλει και θα προσπαθήσει να τον παραμερίσει για να ανοίξει αυτός;
Δυστυχώς το βράδυ πέφτουμε να κοιμηθούμε και κλειδώνουμε όλες τις πόρτες με τέτοιο τρόπο που χρειάζονται μερικά λεπτά για να τις ξεκλειδώσουμε.
Μερικά Λεπτά που είναι αρκετά με ένα καλό Κούνημα να μετατρέψει ο Εγκέλαδος το σπίτι μας σε μια άμορφη μάζα από Μπάζα.
Φανταστείτε εκείνη η κοπέλα με το μωρό στην αγκαλιά να έπρεπε να ξεκλειδώσει και δυο λουκέτα..
Δυστυχώς εκτως από τις Καθημερινές Ληστείες που διαπράττουν Όλοι αυτοί οι κάθε λογής Αλλοεθνείς και Αλλόθρησκοι που έχουν κουβαλήσει εδώ οι κυβερνόντες της Πατρίδας μας Θα είναι και Ηθικοί Αυτουργοί για τον Θάνατο Χιλιάδων Συμπατριωτών μας.





Φυσικά την Κύρια Ευθύνη την έχουν όλοι Αυτοί που Παριστάνουν τους Έλληνες Υπουργούς και Πρωθυπουργούς.

Το Δράμα θα είναι Μεγάλο κύριοι και η Ευθύνη σας Τεράστια ..

Εύχομαι να μην Επαληθευτώ ΠΟΤΕ..

Γεώργιος Δρακόπουλος

Έλλην Πολίτης.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου