Μπάρα

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Πιστόλι Glock 19 Gen4

Έφτασε η μεγάλη στιγμή. Η στιγμή να γράψουμε για ίσως το πιο διαδεδομένο και πολυαγαπημένο πιστόλι στο κόσμο, το μοντέλο 19 της εταιρίας Glock στη τέταρτη γενιά του. Με απλά λόγια, το Glock 19 Gen4. Ένα πιστόλι το οποίο παραμένει εδώ και χρόνια το πρώτο σε πωλήσεις όπλο της Glock τόσο σε πολίτες όσο και σε επαγγελματίες του χώρου. Προσοχή! Ότι διαβάζετε σε αυτή τη κατηγορία είναι η προσωπική μας άποψη βάσει των εμπειριών και γνώσεων μας, δεν είναι σε καμία περίπτωση μία αντικειμενική παρουσίαση.


Πηγή: EllisCountyFirearms.com

Αυτό το άρθρο μας θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομο. Εάν δεν είστε σίγουροι τι πιστόλι να αγοράσετε, τότε πάρτε ένα Glock 19 Gen4 και πέραν σπάνιων περιπτώσεων, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Παρά ταύτα, θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για αυτό το πιστόλι και τι είναι αυτό που το έχει κάνει συνώνυμο της λέξης «πιστόλι» σε όλο το κόσμο.

Πηγή: GetWallpapers.com

Παρότι σήμερα βρισκόμαστε στη πέμπτη γενιά των Glock, η τέταρτη γενιά τους (περίοδος 2010-2017) παραμένει η πιο διαδεδομένη. Επιπρόσθετα, από όλα τα όπλα της οικογενείας Glock το 19άρι είναι εκείνο που συνδυάζει τις καλύτερες διαστάσεις τόσο για εμφανή όσο και για κεκαλυμμένη οπλοφορία στο πιο διαδεδομένο διαμέτρημα όπλου χειρός.

Πηγή: SniperCountry.com

Είναι όλα όμως τόσο τέλεια με αυτό το πιστόλι; Ασφαλώς και όχι. Έρχεται με ένα κάκιστο πλαστικό σκοπευτικό σύστημα, ένα κακής ποιότητας πλαστικό οδηγό επανατατικού ελατηρίου, έχει εσοχές στη λαβή για τα δάχτυλα που δε ταιριάζουν σε όλα τα χέρια, και η σκανδάλη του είναι αρκετά περίεργη στην αίσθηση. Λόγω της τεράστιας υιοθέτησης του σε παγκόσμιο επίπεδο οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλέον εξοικειωθεί με αυτή τη περίεργη σε αίσθηση σκανδάλη, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι μία καλή σκανδάλη. Αυτά όμως είναι πράγματα που διορθώνονται με ελάχιστο κόστος και πέραν αυτών, είναι ένα πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο πιστόλι. Στη συνέχεια βλέπετε ένα πολύ ταλαιπωρημένο Glock 19 Gen4 από πρόσφατη επίσκεψη μας σε ένα σκοπευτήριο.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Εν κατακλείδι, αξίζει να το αγοράσει κανείς; Ναι. Μάλιστα όταν κάποιος δεν είναι σίγουρος τι όπλο να αγοράσει ως το πρώτο του όπλο συνήθως προτείνουμε το συγκεκριμένο. Αξεπέραστη αξιοπιστία, σχετικά χαμηλή τιμή, απεριόριστα ανταλλακτικά και παρελκόμενα, και ιδανικό διαμέτρημα και διαστάσεις για σχεδόν κάθε χρήση. Μπορεί να είναι από τα πιο άσχημα εμφανισιακά πιστόλια, μπορεί να μην έχει τέλειες λεπτομέρειες, αλλά είναι ένα εργαλείο με το κυριολεκτικό νόημα της λέξεως.

Πηγή: defensegr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου