Μπάρα

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Το Κ.Ε. Πολεμικού Ναυτικού φροντίζει τ’ αδέσποτα ζώα σε συνεργασία με τη Ζ.Ο.Ε.Σ.


Στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που διαβιούν εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος στην περιοχή Αμφιάλης Σκαραμαγκά βοηθούν εθελοντικά οι άνδρες που υπηρετούν εκεί τη θητεία τους προσφέροντας σπουδαίο έργο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι άνδρες ταΐζουν και ποτίζουν σε καθημερνή βάση τ’ αδέσποτα ζώα που ζουν στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα χάρη στους εθελοντές της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) που μεριμνούν και για την υιοθεσία τους. Μάλιστα έχουν αναπτύξει ισχυρό δέσιμο με όλα τα ζώα που φροντίζουν, τα οποία ανταποδίδουν στο δεκαπλάσιο την αγάπη που εισπράττουν.


«Πολύτιμοι συνεργάτες τα παιδιά από το Πολεμικό Ναυτικό που εκτός από τα υπερεσιακά τους καθήκοντα δείχνουν την αγάπη τους στ’ αδέσποτα ζώα διαθέτοντας χρόνο για τη φροντίδα τους. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση, αλλά και όλους τους ειδικούς φρουρούς που σε καθημερινή βάση φροντίζουν τ’ αδέσποτα της Ναυτικής Βάσης Κανελλόπουλος» αναφέρουν οι εθελοντές  της Ζ.Ο.Ε.Σ. 



Πηγή: Ιστορίες Αδεσποτων 


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου