Μπάρα

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ, 4 Δεκ. 2016


Δελτίο τύπου 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 5ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» που έλαβε χώρα τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στους Δελφούς με συμμετοχή πλήθους αθλητών διαφόρων ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Με τον καιρό σύμμαχο μας δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα στις

09:30π.μ., ενώ πάνω από 350 αθλητές συνολικά συμμετείχαν στις δυο διαδρομές. Ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια μέχρι τον τερματισμό του συνόλου των αθλητών.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές που για 5η συνεχή χρονιά υποστήριξαν ένθερμα τον αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ», οι οποίοι έτρεξαν για το Όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, δίπλα στους ανθρώπους που ‘’τρέχουν’’ ένα διαφορετικό, δικό τους αγώνα δρόμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση εθελοντών για την επίτευξη του οράματός τους. Με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα ορεινού δρόμου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ενημέρωσαν πλήθος κόσμου για το σημαντικό τους έργο, τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών καθώς και για την απλή διαδικασία εγγραφής, με πολλούς από αυτούς να εγγράφονται ως υποψήφιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος, κυρία Αθανασία Ψάλτη, για τη φιλοξενία στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών, καθώς και σε ολόκληρο το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος για τη βοήθειά τους. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την υποστήριξη της, το Δήμο Δελφών, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , όπου ο αγώνας έγινε υπό την Αιγίδα τους, το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του αγώνα αλλά και της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - παράρτημα Φωκίδας, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, το Σύλλογο Κυνηγών Άρτεμις, το Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας, τον ΕΑΣ Απόλλων-Δελφών, το Σύλλογο Ξενοδόχων, τον Δελφικό Κύκλο για τη βοήθεια του στη γραμματεία και στις απονομές, το Σύλλογο Γυναικών Δελφών και το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας ,όπως κα την ομάδα ΑΤΡΑΠΟΣ για την παρουσία τους και την εξαιρετική τελετή έναρξης και λήξης που μας χάρισε. Ακόμη, να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, έναν από τους κύριους χορηγούς της διοργάνωσης. Η συνεισφορά τους και η ενίσχυση τους ήταν καθοριστική για την οργάνωση του αγώνα. Γνωρίζουμε πάντα την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνει η εταιρεία ΒΙΚΟΣ σε εθελοντικές δράσεις και είναι τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί τους.
Επιπλέον, ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς του 5ου αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» για τα δώρα που προσέφεραν στους αθλητές μας, τις εταιρείες Medicore Hellas, Arxetypo, Aργυρίου winery, My athlete, Εν Δελφοίς, Hotel –Restaurant Iniohos, ΥΙΟΙ Αγγελής και Σία Ο.Ε., καθώς και την εταιρεία Chronosystems.gr για τα ακριβή και έγκυρα αποτελέσματα (http://www.chronosystems.gr/), την εταιρεία SARONIC TOURS για τη βοήθεια τους με τα λεωφορεία του αγώνα, την Ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη που ασφάλισε τους αθλητές, την Ασημίνα Ινγκλέζου για τη φωτογράφιση και την ανάδειξη του αγώνα, τον Φωτογράφο Νάσσο Τριανταφύλλου για τις υπέροχες φωτογραφίες του (www.nassostriantafyllou.gr), τον Φωτογράφο Κατσίμπα Κωνσταντίνο, το φωτογράφο Γιώργο Παπαδανέλη, το κατάστημα Runner store για τη φιλοξενία και την υποστήριξη του αλλά και την κυρία Ασημίνα Συλαίου για την καθοριστική της συνεισφορά στον 5ο αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ως υπεύθυνης επιμέλειας της διαδρομής, όπως και το Πολιτιστικό Σύλλογο Δελφικές Αμφικτιονίες με τον εκπρόσωπο τους Γιάννη Παπαθανασίου για το χρηματικό έπαθλο και τέλος τους δεκάδες απλούς εθελοντές που ήταν κοντά μας σε αυτή τη προσπάθεια.
Άλλος ένας αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την στήριξη.
Η Οργανωτική Επιτροπή: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ

Φωτογραφίες απο την έναρξη, τον αγώνα, τον τερματισμό και τις απονομές :
(Πηγές : deucalionrace.gr, Atrapos, Konstantinos Katsimpas, Nassos Triantafyllou)


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου