Μπάρα

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Καλή Επιτυχία Σταυρούλα



Αυτή είναι η Δική μας Σταυρούλα.




Κόρη συναδέρφου Βατραχανθρώπου του Γιώργου Λουκαρέα  64ο  Σχολείο Υ/ΚΤ..

Καλή Επιτυχία Σταυρούλα στη Σόφια, και πάντα Επιτυχίες στην ζωή σου..

Οι Βατραχάνθρωποι είναι Υπερήφανοι για εσένα..




Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα η Σταυρούλα Λουκαρέα θα φορέσει το σκουφάκι με το Εθνόσημο αγωνιζόμενη με την Εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες..
Το νέο μεγάλο Αστέρι της κολύμβησης της Καλαμάτας βρίσκεται μεταξύ των 20 κολυμβητών που θα ταξιδέψουν στην Σόφια για την Βαλκανιάδα Νέων το διήμερο 6 και 7 Μαΐου.

Η Νέα πρόκληση για το 16χρινο Δελφίνι του ΝΟΚ έρχεται ως επιστέγασμα της εκπληκτικής σεζόν που έχει κάνει μέχρι τώρα και η ίδια φιλοδοξεί στην Σόφια να φτάσει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου. Κάτι που από ατυχία δεν κατάφερα στην Πολυεθνή της Πράγας στις αρχές του μήνα.
‘ένα γλίστρημα στην εκκίνηση των 200 μέτρων μου στέρησε την δυνατότητα για έναν καλό χρόνο και μια υψηλή θέση. Είμαι όμως σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ πως στην Σόφια θα έρθουν τόσο οι επιδόσεις όσο και οι διακρίσεις. Στόχος μου είναι πάντα να προσπαθώ να βελτιώνω τις ατομικές μου επιδόσεις και μέσα από αυτό έρχονται και τα μετάλλια. Λέει η Σταυρούλα Λουκαρέα η οποία κατέχει τους κορυφαίους χρόνους σε Πανελλήνιο επίπεδο στην ηλικία της.

Αναλυτικά στην Εθνική για τους αγώνες στην Βουλγαρική πρωτεύουσα αποτελούν οι: Δέσποινα Μαρκαντέ, Όλγα Αρνάκη ( ΠΑΟΚ ), Μαρία – Μελίνα Τροχαλάκη, Γεωργία Παυλοπούλου, Παναγιώτης Μπολάνος, Θανάσης Ζαφειρόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ) Σταυρούλα Λουκαρέα ( ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ) Νικολέτα Παυλοπούλου ( ΩΚΕΑΝΟΣ ) Παρασκευή Χατζηδοπαυλάκη ( ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ) Αγγελική Ζαμαριά ( ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ) Αφροδίτη Κατσιάρα, Φωτεινή Μέτσιου ( ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ), Γεώργιος Βελιάδης ( ΟΕΑΝΑ ΒΟΛΟΥ ), Νίκος Ντάνος ( ΑΟ ΚΟΛΩΝΟΥ ), Γενκιανίδης ( ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ), Πάρης Ράπτης, Δημήτρης Μανιός ( ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ) Σπύρος Κρανιάς ( ΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ), Θανάσης Στεφόπουλος ( ΗΡΑΚΛΗΣ ).


Φωτογραφία και κείμενο από το sport365.gr




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου