Μπάρα

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! “Έλιωσε” τον κόσμο στα πρόστιμα αλλά ο “σερίφης” Χαρδαλιάς πήγε γήπεδο χωρίς να τηρεί τα δικά του μέτρα…

xarda-kiam

«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο Νίκος Χαρδαλιάς που εδώ και 1,5 χρόνο έδειχνε με το δάχτυλο τους πολίτες που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και έβγαινε σε πανελλαδική σύνδεση για να ανακοινώσει πρόστιμα και απειλές «ξέχασε» τη μάσκα του.
Ο Ν.Χαρδαλιάς «απελευθερωμένος» πλέον από το βάρος της διαχείρισης της πανδημίας εμφανίστηκε «ανέμελος» στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League.
Ο νέος υφυπουργός Άμυνας παρακολούθησε την νίκη της Ένωσης, όμως στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να έχει πετάξει τη μάσκα του και να μιλάει με τον τραγουδιστή Πάνο Κιάμο.

Να σημειώσουμε εδώ πως και οι δύο δεν φορούν τη μάσκα τους, παρόλα αυτά ο Πάνος Κιάμος την έχει περασμένη στο πρόσωπο του, κάτι που ίσως σημαίνει ότι την έβγαλε για τη φωτογραφία ή για να μιλήσει με τον Ν.Χαρδαλιά. Αντιθέτως ο υφυπουργός Άμυνας δεν φαίνεται να την έχει κάπου κοντά του.

Επίσης και οι δύο είναι εμβολιασμένοι, παρόλα αυτά ο νόμος ισχύει και για τους εμβολιασμένους και για τους μη. 
Ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως όπου υπάρχει συνωστισμός η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. 
Εάν σε αυτή τη φωτογραφία ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον Ν.Χαρδαλιά θα βλέπαμε τους «ειδικούς» να ζητούν το κλείσιμο των γηπέδων κτλ. Τώρα… ήταν απλά Κυριακή.
 
Πηγή: Makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου