Μπάρα

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022 ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Οι υγιείς δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», που διοργάνωσε για έβδομη φορά η Direction Business Network, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης, παρά τις διάφορες δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν προκύψει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

oikonomia-epixeiriseis2.jpg

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 9η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε. 

 




Η εταιρεία Λακιώτης διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά στα βραβεία-θεσμός του ελληνικού επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022» στην κατηγορία «Eπιχειρηματική Εξωστρέφεια» για τον εξωστρεφή προσανατολισμό της και τη σταθερή ενίσχυση της παρουσίας και των συνεργασιών της εκτός συνόρων.
Οι υγιείς δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων που διοργάνωσε για έβδομη φορά η Direction Business Network, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου