Μπάρα

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026

Μάρω Κοντού: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός


  

Μάρω Κοντού: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο ελληνικό θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, υπηρετώντας την τέχνη για περισσότερες από επτά δεκαετίες.

Με μια σπουδαία πορεία που περιλάμβανε περισσότερες από 60 κινηματογραφικές ταινίες, 90 θεατρικές παραστάσεις και αξέχαστους ρόλους σε έργα όπως το «Γυνή να φοβήται τον άνδρα», το «Αλίμονο στους νέους» και το «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», η Μάρω Κοντού αποτέλεσε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού πολιτισμού, ενώ είχε και σημαντική παρουσία στη δημόσια ζωή.

Η απώλειά της σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για τον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο, αφήνοντας πίσω μια σπουδαία παρακαταθήκη που θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές.🕊️

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου