Μπάρα

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016



 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ 'ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ' ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016
 

Συνεχίζοντας τις διαδοχικές της διακρίσεις στους στρατιωτικούς αγώνες εφέδρων, η ομάδα «ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ» του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ για μια ακόμη φορά ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας Χάλκινο Μετάλλιο στον αγώνα ΜΑΕΚΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016 που διοργάνωσε η ΛΕΦΕΔ στην Καστανιά Ημαθίας, το τριήμερο 22-24/4/2016.
Το σενάριο και τα αντικείμενα του αγώνα περιλάμβαναν κίνηση & ενέργεια περιπόλων σε εμπόλεμη περιοχή της επικράτειάς μας. Τα περίπολα εξετάστηκαν & βαθμολογήθηκαν στην αντίδραση σε ενέδρα, σε ανακατάληψη υψωμάτων, απελευθέρωση ομήρων, εκκαθάριση οικίας, μάχη σε αστικό περιβάλλον, κλίση πυρών πυροβολικού, διέλευση υδάτινου κωλύματος, μεταφορά τραυματία, κλίση επείγουσας αεροδιακομιδής, και άλλα.
Παρά τις αλλαγές στον πυρήνα της ομάδας «ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ», (αφού μόνο οι 4 από τους 8 συμμετέχοντες ήταν εκ των βασικών στελεχών της ομάδας στο παρελθόν), και παρά την ελάχιστη προετοιμασία (κάποια μέλη της ομάδας γνωρίστηκαν στο δρόμο για τον αγώνα…), η ομάδα με τη νέα σύνθεση κατάφερε ολοκλήρωσε με επιτυχία το σύνολο των δοκιμασιών, εντός του προβλεπόμενου χρόνου (24 ώρες), εντοπίζοντας και ενεργώντας σε κάθε ένα από τα ΣΤΕΚ του αγώνα.




Επικεφαλής της ομάδας σε αυτή την αποστολή ήταν ο εφ. Ανθυπολοχαγός (ΚΔ) Τόκας Βασίλης, με βοηθό περιπολάρχη τον εφ. Ανθυπολοχαγό (ΚΔ) Τριανταφυλλίδη Ανδρέα. Ιατρός περιπόλου ήταν ο εφ. Σημαιοφόρος Ι (ΠΝ) Πατσουράκος Νικόλαος, Ανιχνευτής/ΤΦ ο εφ. Αρχιλοχίας Λεύκοβιτς Κώστας , Διαβιβαστής ο εφ. πεζοναύτης Μαρτυρίδης Ευάγγελος, Ανιχνευτής/ΤΦ ο εφ. Δεκανέας Καρτελιάς Μιλτιάδης, Πολυβολητής/ΤΦ ο εφ. στρ. (ΠΖ) Κνίφης Χρήστος, και Πολυβολητής/ΤΦ ο εφ. καταδρομέας Κουκίδης Νικόλαος.

Θυμίζουμε τις πιο σημαντικές διακρίσεις της ομάδας «ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ»:
2016:
· Χάλκινο Μετάλλιο στον "Μακεδονομάχο 2016" της ΛΕΦΕΔ
2015:
· Χρυσό Μετάλλιο στον στρατιωτικό αγώνα "Athens Patrol 2015" της ΣΣΑΕ
· Χρυσό Κύπελλο στον 21ο πανελλήνιο αγώνα εφέδρων καταδρομέων της ΠΟΕΔ
· Χάλκινο Μετάλλιο στον "Μακεδονομάχο 2015" της ΛΕΦΕΔ
2014:
· Χρυσό Κύπελλο στον 20ο πανελλήνιο αγώνα εφέδρων καταδρομέων της ΠΟΕΔ
· Ασημένιο Μετάλλιο στον στρατιωτικό αγώνα "Μακεδονομάχο" της ΛΕΦΕΔ
· Ασημένιο Μετάλλιο στον στρατιωτικό αγώνα "Athens Patrol 2014" της ΣΣΑΕ
2012: Χάλκινο Μετάλλιο στον στρατιωτικό αγώνα "Μακεδονομάχο" της ΛΕΦΕΔ
2011: Χρυσό Κύπελλο στους πανελλήνιους αγώνες της ΛΕΚ.
2009: Συμμετοχή στο διεθνή στρατιωτικό αγώνα Swiss Raid Commando στην Ελβετία με κατάταξη 61/161, πρώτη ομάδα μεταξύ όλων των ελληνικών συμμετοχών.
2007: Χρυσό Κύπελλο στους πανελλήνιους αγώνες της ΛΕΚ.



Ευχόμαστε σε αυτούς τους πραγματικούς Πολίτες-Οπλίτες, καλή επιτυχία σε επόμενες αποστολές!




 Πηγή: ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ


..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου