Μπάρα

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Καλλιθέα: Δεκάδες ποδήλατα εντόπισε η Άμεση Δράση - Ολονύχτιες έρευνες από την Ασφάλεια Καλλιθέας

Δεκάδες ποδήλατα εντόπισαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλλιθέας.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας μετά από επισταμένη και μεθοδική έρευνα έχουν ήδη καταφέρει να εξιχνιάσουν μια προς μια αρκετές από τις υποθέσεις των ποδηλάτων. 

Μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ από το kallitheaonline.gr σήμερα το απόγευμα α
ρκετοί πολίτες αναγνώρισαν τα ποδήλατα τους στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδικότερα, δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος ενός 25χρονου σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας καθότι μέσα από επισταμένη έρευνα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί αρκετά από τα ποδήλατα ως προϊόντα κλοπής μετά την προσέλευση πλήθους ατόμων που έχουν υπάρξει θύματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.


Το τηλεφώνημα στο 100
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από σήμα που έλαβαν αργά εχθές το βράδυ, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, για ύποπτα άτομα σε περιοχή της Καλλιθέας, έσπευσαν στο σημείο.

Εκεί βρήκαν έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας. Όταν τον ρώτησαν για την παρουσία του στο σημείο, απάντησε ότι μένει στην πολυκατοικία.

Προσφέρθηκε μάλιστα να συνοδεύσει τους αστυνομικούς μέχρι το διαμέρισμα ώστε να τους δείξει την ταυτότητα του.

Βέβαια, δεν περίμενε ότι η νύχτα θα ήταν μεγάλη.

Όταν ο 25χρονος τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν τα ποδήλατα, άρχισαν τις ερωτήσεις, οι οποίες συνεχίζονται πλέον στην Ασφάλεια Καλλιθέας.

Ολονύχτια έρευνα από την Ασφάλεια Καλλιθέας
Ακολούθησε ολονύχτια φύλαξη του χώρου από την Ασφάλεια, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, έρευνα σε βάσεις δεδομένων κλοπών, ανεύρεση παθόντων και συνεχιζόμενη έρευνα από αρκετούς αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας από εχθές τη νύχτα και η οποία συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Σήμερα το πρωί, παρουσία δικαστικού λειτουργού διεξήχθη κατ' οίκον έρευνα από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και ερευνάται η νομιμότητα της κατοχής των ποδηλάτων καθώς και αν αποτελούν προϊόντα εγκληματικής ενέργειας.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του δήμου Καλλιθέας ο οποίος συνέδραμε τις αστυνομικές υπηρεσίες με οχήματα και προσωπικό για την μεταφορά των ποδηλάτων στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ωστόσο από αύριο το πρωί, πολίτες που έχουν χάσει τα ποδήλατα τους, μπορούν να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και να τα αναγνωρίσουν.

Μάνος Μεϊμαράκης

podhlata 003
podhlata 005
podhlata 004
podhlata 001

kallitheaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου