Μπάρα

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ο Στρατηγός που δεν σταμάτησε τους «Λάθρο» στο Αιγαίο …Τώρα θα τους δίνει Άσυλο! (Έγγραφο)


Πόσα ακόμη έχουμε να δούμε και να ακούσουμε δεν λέγεται …Διαβάσαμε στο έγγραφο του Υπουργείου Μεταναστεύσεως οτι ο Αντιστράτηγος ε.α Ηλιόπουλος Ανδρέας   τ. Διοικητής της ΑΣΔΕΝ αναλαμβάνει πόστο  του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής!
Ο Αντιστράτηγος ε.α Ανδρέας Ηλιόπουλος με απόφαση του υπουργού Γιάννη Μουζάλα, διορίζεται στη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Όμως αν αναλογιστούμε  ότι στις πρόσφατες Κρίσεις ότι  το όνομα του Στρατηγού έπαιζε μεταξύ των τριών για την  Αρχηγεία του ΓΕΣ και εν συνεχεία αποστρατεύτηκε , τώρα διορίζεται απο την ίδια Κυβέρνηση στην Υπηρεσία Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής  των δήθεν Προσφύγων, για τρία χρόνια !!!                   


 
Το έγγραφο απο το militaire .gr

Δηλαδή ο Στρατηγός  αν και Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ ,κρίθηκε μη   Ικανός να αναλάβει τα ηνία του ΓΕΣ και αποστρατεύτηκε  ,όπως και άλλοι δέκα Αντιστράτηγοι που «καρατομήθηκαν δημοκρατικά » ,αλλά κρίνεται ειδικός και Ικανός  για την Επιλογή των Προσφύγων και Λαθρομεταναστών !
Σαν ΑΣΔΕΝάρχης όμως δεν κατάφερε να σταματήσει την Επέλαση των Λαθρομεταναστών …Η επιλογή των Λαθρομεταναστών σε ποια Σχολή των Ε.Δ  να διδάσκεται;

Πηγή: veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου