Μπάρα

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που χτύπησε στα Καμίνια


Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που χτύπησε στα Καμίνια

 

Zougla Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Θράκη, το αφεντικό της συμμορίας των Πακιστανών στα Καμίνια φέρεται να έχει συλληφθεί στο Διδυμότειχο στην προσπάθειά του να διαφύγει προφανώς προς την Τουρκία.

Οι αστυνομικές Αρχές που τον συνέλαβαν έχουν στείλει ηλεκτρονικά τα αποτυπώματά του στην Αθήνα προκειμένου να γίνει και επίσημα η ταυτοποίησή του. 

Η ιστορία αρχίζει από το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά, την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Μια ομάδα ατόμων πακιστανικής καταγωγής, αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα και με χρήση μαχαιριών και ξύλινων ροπάλων, επιτέθηκε στους ομοεθνείς τους.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 29χρονου, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός ενός 25χρονου.

Μάλιστα, όπως όλα καταδεικνύουν το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής ήταν διαφορές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας 17χρονος και ένας 24χρονος, ενώ ακόμη τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι δράστες λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους ενέργεια απήγαγαν έναν 15χρονο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που εκείνος θα μιλούσε για ό,τι επρόκειτο να του κάνουν. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έκαναν πάρτι με δύο μπουκάλια ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι δράστες. Από την έφοδο έγιναν μαζικές συλλήψεις και οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσά τους και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ όσα έζησε, προσθέτοντας ότι ευτυχώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου