Μπάρα

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Τύπου σε σχέση με τα Συμβάντα στη Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ΒτΕ της 17ης Φεβρουαρίου 2016

19 Φεβ 2016Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και  απόλυτη προσήλωση στην  αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται,  αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους.
Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.
Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση.


Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ


Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας

Πηγή: ΓΕΕΘΑ 


______________________________________________________________________________


Η απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, απάντησαν στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Αναλυτικά:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ανεπίτρεπτο να πολιτικολογεί και να γίνεται φερέφωνο της κομματοκρατίας.
Οι βαρείς, αλλά δίκαιοι χαρακτηρισμοί, όπως “προδότης” και “Φιλιππινέζα” αφορούσαν τον Καμμένο και όχι τον Ελληνικό Στρατό, τον οποίο τιμήσαμε υπηρετώντας ευόρκως και ευδοκίμως στα σύνορα, στις βραχονησίδες, στην Κύπρο και στις Ειδικές Δυνάμεις.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου