Μπάρα

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.



Γράφει ο Λύκιος


Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε δημοσιεύσει στον Καταχθόνιο Δαίμονα, παρουσίαση της υψίστης σπουδαιότητας εφεύρεσης, του επιστήμονα-ερευνητή Πέτρου Ζωγράφου.
Αφού εξηγήσαμε την σπουδαιότητα της συσκευής, η οποία με υδρόλυση μπορεί να παράγει ηλεκτρισμό, οξυγόνο και υδρογόνο με ελάχιστο κόστος, στο τέλος προτείναμε την επέμβαση της πολιτείας, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας να προστατέψουν τον επιστήμονα, την εφεύρεση και την πατέντα, καθώς και να χρηματοδοτήσουν την εργαστηριακή έρευνα σε ειδικά προστατευμένους χώρους του στρατού.
 Όπερ και εγένετο!
Στην τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Κίτρινος Τύπος" (βίντεο της οποίας παραθέτουμε πιο κάτω), ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Πάνος Καμμένος, αφού συναντήθηκαν με την ομάδα Ζωγράφου, έγινε παρουσίαση της εφεύρεσης ενώπιον των επιτελών του στρατεύματος και ειδικών στρατιωτικών επιστημόνων.
Από κοινού αποφάσισαν την κήρυξη της πατέντας ως στρατιωτικού μυστικού (στρατιωτική πατέντα), όπου αυτομάτως εμπίπτει σε ειδική κατηγορία προστασίας παγκοσμίως. Το στρατιωτικό μυστικό, τελεί πλέον υπό την προστασία του στρατεύματος, καθώς και ολόκληρη η ερευνητική ομάδα. Θα τους παρασχεθεί ειδικός προστατευμένος χώρος για τις έρευνες και το κόστος θα καλύπτεται πλέον από κονδύλια του ΥΕΘΑ. 
Επίσης η δρομολόγηση της παγκόσμιας κατοχύρωσης της πατέντας ως "στρατιωτικής", αναλαμβάνεται από το στρατό και το κράτος. 
Στόχος ανακοινώθηκε, ότι είναι η διατήρηση της πατέντας και των δικαιωμάτων της από την ελληνική πολιτεία, ώστε αρχικά να χρησιμοποιηθεί επ' ωφελεία των Ελλήνων πολιτών.
Ο κ. Ζωγράφος δήλωσε ότι εκχωρεί το 20% των δικαιωμάτων της πατέντας (χρήματα δηλαδή) , στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι εφαρμογές της ανακάλυψης οι οποίες θα προκύψουν, είναι ασύλληπτα πολλές και εξόχως σημαντικές. Είναι ικανές να ανατρέψουν εκ βάθρων ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας το οποίο στηρίζεται στην οικονομία των πετρελαίων και την ενέργεια, ενώ προσφέρονται από μια αστείρευτη πηγή ύλης (το νερό), με απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος, αφού ακόμα και ένας βενζινοκινητήρας που λειτουργεί με υδρογόνο, μπορεί να να καθαρίζει (αντί να μολύνει) το περιβάλλον!
Ωστόσο το εγχείρημα εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους, αφού αν και σωτήριο για την ανθρωπότητα και την οικολογία, είναι καταστρεπτικό για τον ιστό της παγκόσμιας εξουσίας, των κυριάρχων της ανθρωπότητας.
Είναι βέβαιο ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, δεν πρόκειται να υποδεχθούν θετικά αυτή την εξέλιξη.
Ήδη τα συστημικά μέσα (ΜΜΕ) τηρούν απόλυτη σιγή για την εφεύρεση!
Ακόμη κι αν δεν μπορέσουν τελικά να "εξαφανίσουν" την εφεύρεση με τον εφευρέτη, θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν την πατέντα, ώστε να την εκμεταλλευτούν αντίστοιχα όπως μέχρι τώρα εκμεταλλεύονταν τους φυσικούς ενεργειακούς πόρους.
Εκεί είναι που το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να αντισταθεί και να διεκδικήσει, αντί να υποταχθεί στην δύναμη των ισχυρών και να παραδώσει προδοτικά την τεχνογνωσία.


Είναι ευκαιρία (ίσως και  ιστορικά μοναδική) η χώρα μας να πρωτοστατήσει και πάλι, δίνοντας τα φώτα της στον παγκόσμιο πολιτισμό, με την λύση που καταφέρνει ταυτόχρονα:
-να καταλύσει την κυριαρχία των ισχυρών κοσμοκρατόρων που διεξάγουν αιματηρούς πολέμους για να ελέγχουν τα αποθέματα υδρογονανθράκων,
-να σταματήσει η μόλυνση του περιβάλλοντος και τη τοξικότητα που επιβαρύνει την φύση και την υγεία μας, από την καύση των υδρογονανθράκων,
-να αρθεί η ανισότητα μεταξύ των λαών στην διάθεση των ενεργειακών πηγών, ώστε ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη να έχει πρόσβαση στην φθηνή ενέργεια,
-να προωθήσει την επιστήμη της φυσικής και την τεχνολογία, σε μια σειρά νέων ανακαλύψεων και εφαρμογών που θα ακολουθήσουν,
-και τελικά να αποδείξει για μια ακόμα φορά, ότι το ελληνικό πνεύμα είναι αυτό που έδωσε και συνεχίζει να παράγει ΦΩΣ αμόλυντο και ευεργετικό! 
Δεν χρειάζεται πακτωλός δισεκατομμυρίων και χιλιάδες επιστημόνων για να προχωρήσει η επιστήμη και η ανθρωπότητα, όταν μιλάμε για ελληνικά μυαλά. 
Ένας απλός και μόνος Πέτρος Ζωγράφος, αρκεί για να τινάξει το επιστημονικό κατεστημένο στον αέρα. Δώσε προσοχή στο βιντεκάκι που ακολουθεί, τις ηθικές αξίες που προσπαθεί να περάσει ο κ. Ζωγράφος στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές, αλλά ο δημοσιογράφος διαρκώς τον διακόπτει. Αναφέρεται στον "Νομοθέτη" που δημιούργησε τους φυσικούς νόμους! Διακηρύττει την αγάπη του για την Ελλάδα, τους Έλληνες και το περιβάλλον. Αναφέρεται στην διάσωση του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Τι λέτε, αυτός ο αδύνατος μουστακαλής άνδρας με το "μισότρελο" παρουσιαστικό, ο αγνός και ευφυέστατος επιστήμων, είναι αλωμένος από την νεοελληνική κουλτούρα ή μήπως αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ότι υπάρχει ακόμα το ελληνικό γονίδιο σε πολλούς από εμάς, ικανό να αλλάξει τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας;

ΛΥΚΙΟΣ.


Βιντεο:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου