Μπάρα

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Χρυσή Αυγή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο πλευρό των Ελλήνων Πατριωτών





Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην προδοσία!
Όπως σε όλα τα συλλαλητήρια που έγιναν για να διατρανώσουν την θέληση του Ελληνικού Λαού απέναντι στη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας έτσι και σήμερα, η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πλευρό των Ελλήνων Πατριωτών στην πλατεία Συντάγματος.



Βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών μαζί με χιλιάδες συμπατριωτών μας διαδήλωσαν κατά της Χούντας Τσίπρα-Καμμένου που προχωρά προκλητικά στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν οι βουλευτές Γ. Λαγός, Π. Ηλιόπουλος, Α. Γρέγος, Η. Παναγιώταρος.






Στο συλλαλητήριο δεν συμμετείχε ούτε δείγμα βουλευτή ή στελέχους της ΝΔ παρότι τα κανάλια το διαφήμιζαν βομβαρδιστικά προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος αποδεικνύοντας πως βρίσκεται πάντοτε στην πρωτοπορία του Αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και φυσικά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου την απέκλεισε παράνομα και αντισυνταγματικά από τις συνεδριάσεις της Oλομέλειας.



Πηγή: xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου