Μπάρα

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ Στον Πατριωτικό Χώρο... Ο Στρατηγός ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ και η «Ελεύθερη Πατρίδα» ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ σε κοινό Αγώνα...!!! Εξεδόθη πριν λίγο το Δελτίο Τύπου....


Έσκασε ΒΟΜΒΑ η οποία αλλάζει παντελώς το σκηνικό "δεξιότερα" της Νέας Δημοκρατίας, σε αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε ως Πατριωτικό χώρο στην πολιτική του έκφραση.


Με Κοινό Δελτίου τύπου ο νέος φορέας του Ανεξάρτητου πλέον Ευρωβουλευτή, Στρατηγού ε.α. και πρώην Διοικητή της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων, Ελευθέριου Συναδινού και η «Ελεύθερη Πατρίδα» (στην οποία ηγούνται ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Νικόλαος Βασιλειάδης, ο πρώην Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Νικόλαος Ταουρίδης κι ο Καταδρομέας Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δρακωνάκης) ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους... Το δελτίο τύπου που συνυπογράφουν οι δύο φορείς είναι το εξής:


 


 
Σήμερα, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, ο πολιτικός φορέας Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση («ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.» - Την ίδρυση του οποίου ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός Συναδινός) και η Ελεύθερη Πατρίδα συντάσσονται δημοσίως ενώνοντας τις δυνάμεις τους και δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για την αναγέννηση της Ελλάδας. 

Βλέποντας την πατρίδα μας να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να διασύρεται διεθνώς και να απεθνικοποιείται καλούμε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μέσα από τη συλλογική πατριωτική δυναμική κινητοποίηση να αποτρέψουμε την καταστροφή της χώρας μας και να την ανοικοδομήσουμε με βάση τις αρχές της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της φιλοπατρίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και κυρίως της αξιοκρατίας.Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 22 Ιουνίου 8μμ στο Ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσ/κη), είναι προγραμματισμένη η Ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα ο οποίος ιδρύεται με πρωτοβουλία του Στρατηγού Συναδινού και μετά τις εξελίξεις που προαναφέραμε λαμβάνει άλλες διαστάσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου