Μπάρα

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΣΟΚ - ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ! Να αντιδράσουν οι Ανώτατοι Στρατιωτικοί και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας!


   Τα 24 χρόνια των Ειδικών Δυνάμεών τους γιόρτασαν με καμάρι πρόσφατα τα Σκόπια, προκαλώντας βαριά, με επίδειξη στρατιωτικής δύναμης που φέρει αλαζονικά το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις στολές παραλλαγής! Tο όνομα δηλαδή της μεγαλύτερης γεωγραφικής περιφέρειας της Ελλάδας, κάτι που αποτελεί φανερό στοιχείο "αλυτρωτισμού" και ωμής διεκδίκησης του εδάφους μας!


ΟΙ "ΛΥΚΟΙ"

   Οι Ειδικές Δυνάμεις των Σκοπίων ονομάστηκαν από το 1994 "Λύκοι" και γι΄ αυτό φέρουν το σήμα του λύκου, ενός ζώου που επιτίθεται σε αγέλες (ομάδες), άγρια και ξαφνικά κατά των ανθρώπων!

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Το έδαφός μας είναι ο στόχος του "Μακεδονικού" στρατού των Σκοπίων. Ξυπνήστε!
   Μάλιστα, σε ανεπίσημη σελίδα που διατηρούν στο facebook στελέχη των "Λύκων", δημοσιεύονται κατά καιρούς προκλητικότατοι κατακτητικοί χάρτες της Βόρειας Ελλάδας! Ένας από αυτούς μέχρι πριν ένα μήνα (Μάρτιος 2018), αποτελούσε μάλιστα το "προφίλ" της σελίδας!
Πρόσφατος προκλητικός χάρτης - προφίλ των "Ειδικών Δυνάμεων Μακεδονίας", με ελληνικό έδαφος, Ήλιο, Αλέξανδρο
   Το μήνυμά τους είναι σαφές: ζητούν, διεκδικούν, ορέγονται, επιθυμούν, θέλουν, ποθούν, ονειρεύονται, γυμνάζονται, εκπαιδεύονται, στοχεύουν, στην κατάκτηση του εδάφους της αληθινής Μακεδονίας, δηλαδή του εδάφους της Βόρειας Ελλάδας, ως τη Θεσσαλονίκη, τον Όλυμπο και το Άγιον Όρος!

   Και εμείς πάμε να τους δώσουμε και το "κλειδί στο χέρι"; Δηλαδή την νομιμοποίηση κατοχής του ονόματός μας και της ιστορικής μας κληρονομιάς; Την νομιμοποίηση του οχήματος του "αλυτρωτισμού"; Την "Κερκόπορτα" της αιώνιας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ των Ελλήνων; 

"ΛΥΚΟΙ" ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
Η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων με τους "Λύκους"
   Στους τωρινούς (2018) εορτασμούς των 24 χρόνων των "Λύκων" προβάλει "περήφανα", όπως και σε ολόκληρο τον Σκοπιανικό Στρατό, το προκλητικό διακριτικό σήμα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", δηλώνοντας επί της στολής την ονομασία του κράτους και του δήθεν "έθνους" τους... Την ονομασία του δήθεν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" τους... 


  Προσοχή! Το προκλητικότατο αυτό διακριτικό δεν θα αλλάξει, παρά την όποια (μη γένοιτο) Συμφωνία με την Ελλάδα, διότι το θεωρούν θέμα "Ταυτότητας/Εθνότητας" και "αυτοπροσδιορισμού"! Γι΄ αυτό τα Σκόπια και ο Νίμιτς επιδιώκουν η Συμφωνία να είναι κατ΄ ουσίαν "Διπλής Ονομασίας" και διπλού δουλέματος... Στην "καλύτερη" δε των περιπτώσεων, μπορεί να μπει για λίγο ένα αρχικό "G." μπροστά, εάν π.χ. προκριθεί το απαράδεκτο "Gorna Makedonia" ("Άνω Μακεδονία"), που δεν θα αλλάζει σε τίποτα ούτε την πρόκληση, ούτε την διεκδίκηση...

 "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ;

   Και το ερώτημα είναι: αυτόν τον Στρατό θέλουμε να βάλουμε στο ΝΑΤΟ; Τον Στρατό με τα διακριτικά "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"; Τον "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ" που στοχεύει στην κατάκτηση ("απελευθέρωση" το λένε οι ίδιοι) της Μακεδονίας της μίας και μόνης;


   Φανταστείτε λοιπόν, πόσο τρομερό θα είναι κάποια στιγμή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Στρατός να κάνει κοινά γυμνάσια με τον ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"!


   Ή σε κάποια άλλη στιγμή ο "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" Διοικητής μιας Νατοϊκής Δύναμης, να διατάζει τον ΕΛΛΗΝΑ Δκτη και τον ίδιο τον περήφανο Ελληνικό Στρατό μας


 Πόσο φοβερό θα είναι να υπάρξει Νατοϊκή διαταγή, που με κάποια "συμμαχική" πρόφαση, να διατάσσει τον Ελληνικό Στρατό να συμπτυχθεί κάτω από τον Όλυμπο...

  Ο δε σφετερισμός είναι εφιαλτικός! Οι Σκοπιανοί, με την παράνομη και αυθαίρετη χρήση του "εθνικού" διακριτικού "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", υποδύονται και υποκλέπτουν την δόξα και την συνέχεια του μόνου αληθινού Μακεδονικού Στρατού του Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!

"ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...

   Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, πραγματικά εφιαλτικό. Με την ένταξη (μη γένοιτο) της +- "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ, αυτομάτως ο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" αποκτά δικαιώματα επιτήρησης επί όποιου εδάφους αναφέρεται σαν ή ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

   Πράγμα που σημαίνει πως η βόρεια Ελλάδα και οι Περιφέρειες Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, περνούν "ονοματολογικά" κατ΄ αρχήν στην "δικαιοδοσία" του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"! Σε συνδυασμό με ΝΑΤΟΪΚΑ σενάρια και με δήθεν εθνικά τάχα "Μακεδόνες" του ...Αιγαίου, που "καταπιέζονται" ή "κινδυνεύουν", στην δήθεν "κατεχόμενη" τάχα από τους Έλληνες αιώνια ελληνική Μακεδονία...

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΤΟΪΚΟ "ΑΣΤΑΚΟ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 Ο σημερινός "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" των Πλαστογράφων, αποτελούμενος από 8.000 Επαγγελματίες Στρατιωτικούς και 16.000 Εφέδρους, από μόνος του φυσικά δεν αποτελεί απειλή για την Ελλάδα, στο σημερινό χαμηλό μάλιστα επίπεδο εξοπλισμού του.

   Αλλά η ένταξή του στο ΝΑΤΟ, θα σημάνει τον αυτόματο υπερεξοπλισμό του, με τη μέθοδο της "δωρεάν βοήθειας" για την εξασφάλιση ζωτικών συμφερόντων των ΗΠΑ στα Βαλκάνια!

   Αρκεί τότε και ένα F-35 στα χέρια των Σκοπιανών, ή μια δεκάδα επιθετικών ελικοπτέρων "Απάτσι" κλπ. ή μια δωδεκάδα πυραύλων εδάφους εδάφους ικανού βεληνεκούς, για να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια της βόρειας Ελλάδας, επειδή τα αδύναμα Σκόπια, θα έχουν μεταμορφωθεί τότε σε ένα κράτος "αστακό",  που "εμείς" ανεγκέφαλα θα το έχουμε βάλει στο ΝΑΤΟ και θα του έχουμε δώσει και το όνομα του εδάφους μας, εξ ονόματος του οποίου θα διεκδικεί τότε τα πάντα!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
 Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαρα, πως δεν συμφέρει την Ελλάδα η ένταξη των Σκοπίων, ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στη συμμαχία βέβαια της Ρωσίας, διότι και τα δύο ενδεχόμενα θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μετατροπή των Σκοπίων σε ένα μικρό, ισχυρό εξοπλιστικά "Ισραήλ" των Βαλκανίων, που σε μια στιγμή αδυναμίας ή ανεπάρκειας της χώρα μας (π.χ. τουρκική επίθεση) θα επωφεληθεί για να κάνει πράξη το όραμα της δήθεν "Ενωμένης" ή "Μεγάλης" Μακεδονίας"... 

  Γι΄ αυτό και είναι εθνικό έγκλημα να τους δώσουμε με οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή προσδιορισμό τη λέξη - κλειδί "Μακεδονία"! Διότι με το "Άνω" θα διεκδικούν το "Κάτω", με το "Βόρεια" το "Νότια" και με το "Νέα" το "Παλαιά/Αρχαία"...
 

 Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό και ενώ οι "Σύμμαχοι" μας εκβιάζουν στην Οικονομία ώστε να πιέσουν στην Ονομασία, ο Α/ΓΕΕΘΑ, οι Αρχηγοί των Όπλων και όλοι οι Ανώτατοι εν ενεργεία Στρατιωτικοί, από βαθμό Ταξίαρχου και πάνω, με γραπτή Αναφορά τους να δηλώσουν μαζικά ότι ΘΑ παραιτηθούν του Αξιώματός τους, σε περίπτωση που παραχωρηθεί από την Ελλάδα ονομασία με τον όρο "Μακεδονία" στα Σκόπια, ώστε αυτά να ενταχθούν με τέτοια Ονομασία στο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός Στρατός να αναγκαστεί τότε σε Συμμαχία και Συνεργασία με πλαστό "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ", που μόνον π.χ. ο Φίλιππος και ο Μέγας Αλέξανδρος είχαν την τιμή να οδηγούν στην δοξασμένη ελληνική ιστορία μας!

Πρόταση Μακεδονικού Κόμματος
  Το δε Γ΄ Σώμα Στρατού, προτείνουμε να μετονομαστεί ευθύς σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ", για να κλείσουμε κάθε χαραμάδα στους Πλαστογράφους και τους ξένους και ντόπιους δυστυχώς υποστηρικτές τους!

 Θυμίζουμε ότι τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν παύουν να είναι υπήκοοι του Συντάγματος και να οφείλουν να προστατεύουν την χώρα από κάθε ξένη επιβουλή, ακόμη και πριν αυτή εκδηλωθεί ή είναι σε εξέλιξη. Διότι σύμφωνα και με τον Στρατιωτικό Κανονισμό "η αποστολή του Στρατού είναι, να εξασφαλίζει την άμυνα της Χώρας, να υπερασπίζει την Εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας"!
  Η παράδοση ακριβώς του ονόματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ή "ΘΡΑΚΗ" ή "ΚΡΗΤΗ" ή "ΚΥΠΡΟΣ" σε άλλη χώρα, συνιστά παράδοση Εδάφους! Αφορά την "εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας"!

 Στρατός δε με το διακριτικό σήμα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", σημαίνει Στρατό που μπορεί να ορίζει, να καλύπτει ή να ελέγχει, στα πλαίσια και του ΝΑΤΟ, περιοχή που ονομάζεται "Μακεδονία" είτε ψευδώς, είτε αληθώς! Όπως την αληθινή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! 

Πρόταση Μακεδονικού Κόμματος
στην έκδοση του εμβλήματος
Γ΄ ΣΣ για Νατοϊκή χρήση/δράση
  Σε ένα π.χ. ΝΑΤΟΪΚΟ σχέδιο ή σενάριο άσκησης, ο "Μακεδονικός Στρατός" θα καλείται ξαφνικά να υπερασπίσει το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, το Άγιον Όρος ή το λιμάνι της Καβάλας, από εχθρική (π.χ. Ρωσική) επιδρομή/επίθεση, όταν στον Ελληνικό Στρατό θα έχουν ανατεθεί εκστρατευτικά, ναυτικά ή αεροπορικά καθήκοντα στο "μέτωπο" (π.χ. Ουκρανία, Κριμαία, Μαύρη Θάλασσα)...

 Ομοίως λοιπόν οφείλει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (και ως Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων κατά το Σύνταγμα) να απειλήσει ομοίως με παραίτηση ή με άρνηση υπογραφής οποιασδήποτε Νομοθετικής Πράξεως ή Διατάγματος, αναφέρει ή αναγνωρίζει τα Σκόπια με ονομασία που να εμπεριέχει τον ελληνικό όρο "Μακεδονία", σε οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή γλώσσα!

  Η Ελλάδα, εκτός όλων των άλλων, είναι μια τεράστια, αμύθητη κληρονομιά και αξία, που δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε σε κανένα δημαγωγό των μπαλκονιών και σε κανέναν "εκβιαζόμενο" ή "πιεζόμενο" άμεσα ή έμμεσα κομματικό ηγετίσκο, φορέα αλλότριων ιδεολογημάτων. Γιατί κανείς αληθινός Έλληνας Ηγέτης δεν θα ανεχόταν καν να συζητήσει την παράδοση του δοξασμένου ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε ένα ξένο κράτος! ΚΑΝΕΙΣ! Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!

Πηγή: makedonikokomma.blogspot.com
.

1 σχόλιο: