Μπάρα

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Στρατηγός Φρ.Φράγκος: «Πολιτικοί νάνοι και ανύπαρκτοι πνευματικοί ταγοί εκχωρούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας…»

Με πολύ σκληρή γλώσσα ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος καταφέρεται κατά της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου.

Στρατηγός Φρ.Φράγκος: «Πολιτικοί νάνοι και ανύπαρκτοι πνευματικοί ταγοί εκχωρούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας…»



 
Με πολύ σκληρή γλώσσα ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος καταφέρεται κατά της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου, την οποία κατηγορεί ότι έχει «εκχωρήσει» το όνομα της Μακεδονίας με μήνυμά του που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, παραμονή του τριπλού εορτασμού της πρωτεύουσας της Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και της Εθνικής επετείου του «ΟΧΙ».

Σημειώνει στο μήνυμά του ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τα εξής:
«Τους εθνικά περήφανους καιρούς, πνευματικοί ταγοί, όπως ο Κωστής Παλαμάς, ενέπνεαν πατριωτισμό τον Έλληνας Πολεμιστή, στην μεγάλη Εποποιία του ΟΧΙ στον πόλεμο του 1940,ενάντια στον φασισμό.
Σήμερα, πολιτικοί νάνοι και ανύπαρκτοι πνευματικοί ταγοι κρυμμένοι και βολεμένοι, ανέχονται την εθνική μας ταπείνωση, εκχωρώντας το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, την εθνότητα και την γλώσσα στους Σλάβους απογόνους των κομιτατζήδων, που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές την περίοδο της κατοχής  

Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε, δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε,  θα περάσουν.

Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί.  

Αιωνία η μνήμη των αθάνατων νεκρών του  Έπους του Αλβανικού Μετώπου.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου