Μπάρα

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Βιβλίο: Water Survival Training

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μία TC (Training Circular, Εκπαιδευτική Εγκύκλιος) με κωδικό TC-21-21 που εκδόθηκε τον Ιούνιο του 1991 από το στρατό ξηράς των ΗΠΑ. Μπορείτε σήμερα να το κατεβάσετε απολύτως δωρεάν σε μορφή PDF ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο. Ας δούμε όμως τι ακριβώς προσφέρει αυτό το μικρό βιβλιαράκι.



Πηγή: BurnsArmySurplus.com

Πρακτικά είναι μία οδηγία για το πως γίνεται η εκπαίδευση θαλάσσιας επιβίωσης στο στρατό ξηράς των ΗΠΑ. Προσοχή, το εγχειρίδιο δεν είναι για προχωρημένες τεχνικές ή το πολεμικό ναυτικό. Είναι τα άκρως απαραίτητα ώστε το προσωπικό του στρατού ξηράς να μη πνιγεί εάν βρεθεί στο νερό φέροντας πλήρη φόρτο μάχης. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, παρακάτω βλέπετε τα περιεχόμενα του σε ελληνική απόδοση.
  • Προαπαιτούμενα του προγράμματος
  • Κατηγοριοποίηση και αξιολόγηση
  • Γ’ Τάξη: Κολυμβητής επιβίωσης βασικού επιπέδου
  • Β’ Τάξη: Κολυμβητής επιβίωσης μέσου επιπέδου
  • Α’ Τάξη: Κολυμβητής επιβίωσης προχωρημένου επιπέδου

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οπότε, αξίζει να του ρίξετε μία ματιά, ειδικά αν ασχολείστε με το χώρο της εκπαίδευσης επιβίωσης ή σας ενδιαφέρει η επιβίωση σε υδάτινο περιβάλλον. Αλλά μη περιμένετε κάτι το ριζοσπαστικό που θα αλλάξει τελείως όσα γνωρίζετε ήδη για την επιβίωση στο νερό. Μπορείτε άλλωστε να του ρίξετε μία ματιά από την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου δωρεάν και μετά να αποφασίσετε εάν είναι κάτι χρήσιμο για εσάς ή όχι.


Πηγή: defensegr.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου