Μπάρα

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

ΝΥΧΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ. ΤΑ’ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ «ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

katsifas-dimou
Προσαγωγή τώρα, 10 μελών του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και της Νεολαίας μεταξύ των οποίων και της εξαιρετικής γραμματέας του Συλλόγου Eleniς Dimou , όπως ενημερωνόμαστε από καλά πληροφορημένες δημοσιογραφικές πηγές που στην κηδεία του εθνομάρτυρος, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ήταν στους Βουλιαράτες της μεγάλης , ανυπέρβλητης πατριωτικής κινητοποίησης και έζησε από κοντά τον φασισμό των Αλβανικών «θηριών» , ρουφιάνων και κατακαθιών των μυστικών υπηρεσιών.

«Τους οδηγούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγίων Σαράντα για ανάκριση !!!! Εαν είναι δυνατόν.
Ενώ ο διοργανωτής των πούλμαν, ο Νικος Γκάζικας, έχει προσαχθεί στο τμήμα Αργυροκάστρου από την Αντιτρομοκρατική !
Η Χούντα του Ράμα σε όλο της το μεγαλείο !!!
Ο «ψυχοπαθής» Τσιπρας, υποτιθέμενος και Υπουργός Εξωτερικών , κάπου χασκογελαει και μιλάει υπερήφανος για γραβάτες!
Α, ετοιμάζεται και να μαυρίσει τη Θεσσαλονικη στις 14/12 στην καρδιά της Μακεδονίας , για να πει στους γνήσιους Μακεδόνες ποσο τυχεροί είναι που πούλησαν τη Μακεδονία», όπως αναφέρει σχολιάζοντας η ίδια δημοσιογραφική πηγή.

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
 Εν τω μεταξύ, όπως μας ενημερώνει η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, «το θράσος και ο φασισμός του Αλβανικού τυραννικού καθεστώτος δεν έχει όρια και κανένας από την Ελληνόφωνη Κυβέρνηση δεν αντιδρά !!!
160 άτομα έχουν στη λίστα της ντροπής ως «persona no grata» και χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία έχουν ήδη ξεκινήσει να μπλοκάρουν άτομα στα σύνορα και να τους απαγορεύουν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο των 40 ημερών από την εκτέλεση του ήρωα Κατσίφα !

KATSIFAS

Ένας εκ των «no grata» , ο πολύ καλός φίλος και αγωνιστής Σπυρίδων Βούκαλης κάτοικος Ιωαννίνων , που ταξίδευε μόνος οδικώς  το απόγευμα της Παρασκευής !

Μόλις πληκτρολόγησαν το όνομά του , χτύπησε κόκκινο και του είπαν με αναίδεια πως για 5 τουλάχιστον χρόνια δεν μπορεί να περάσει Αλβανία γιατί θεωρείται «επικίνδυνος και απειλή για τη Δημοκρατία της Αλβανίας» !
Όταν ο Σπύρος τους ρώτησε το λόγο, του ανταπάντησαν «να βάλεις δικηγόρο να μάθει εάν θες» και τον υποχρέωσαν να υπογράψει το έγγραφο που κοινοποιώ προκειμένου να φύγει, να επιβεβαιώσει δηλαδή ότι είναι επικίνδυνος !
Επειδή γνωρίζω το Σπύρο πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνδρα πολύ κοντά στο Θεό ,ταπεινό , γεμάτο αγάπη για το συνάνθρωπο και καλοσύνη !
Οι αναφορές τους από Βουλιαράτες, γιατί διατηρεί ιστοσελίδα αφύπνισης, ήταν πολύ προσεκτικές και καθόλου προκλητικές , ήταν επίσης πολύ κοντά στην οικογένεια και βοήθησε όσο μπορούσε τις δύσκολες ώρες της κηδείας πριν και μετά το τραγικό γεγονός !
Έμαθα επίσης ότι οι Έλληνες αστυνομικοί στα σύνορα , εκνευρίστηκαν με τις πράξεις των Αλβανών συναδέλφων τους αλλά χωρίς τις πλάτες της ανύπαρκτης Ελληνικής Κυβέρνησης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να μας προστατέψουν !
Έστω και τώρα -για να μη ταλαιπωρηθούν άλλοι συμπατριώτες μας που έχουν κάθε δικαίωμα να παραστούν στο μνημόσυνο να τιμήσουν τον Έλληνα Εθνομάρτυρα – έχουν σκοπό οι αρμόδιες αρχές να κινητοποιηθούν;

Λίγες ώρες έμειναν!
 
Επίσης που ήξεραν το όνομα και αριθμό ταυτότητας του Σπύρου στα συνορα ;
Ρουφιάνοι παντού για φτύσιμο και φυλακή όταν ελευθερωθεί η Ελλαδα μπαίνετε στα προφίλ και δίνετε, πρακτοράκια, στοιχεία στους ανθέλληνες και στα τυραννικά καθεστώτα που καταπατούν συνθήκες και πρωτόκολλα εκτός από στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα !
Υπάνθρωποι οι καταδότες που δεν αξίζουν κανένα οίκτο και συγχώρεση» , καταλήγει η κυρία Μπιτάκου στα γραφόμενα και στο ρεπορτάζ που μας έστειλε.

Πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου