Μπάρα

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

45 Χρόνια Μετά.... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, το Περιστέρι Βραβεύει τους Πολεμιστές της Κύπρου..






Σε μία Σεμνή και Λιτή Τελετή η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού δήμου Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα Μάρκου βράβευσε τους Πολεμιστές της Κύπρου ( Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1964-1967-1974 ) ως μία κίνηση Ευγνωμοσύνης και Αναγνώρισης για τον Αγώνα που έδωσαν στις Σκληρές μάχες της Κύπρου για να κρατηθεί αυτή Ελεύθερη..

Αντιδήμαρχος Περιστερίου κυρία Μαίρη Τσιώτα

Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Περιστερίου κυρία Μαίρη Τσιώτα οι Πολεμιστές της Κύπρο θα έπρεπε να είχαν διαφορετική αντιμετώπιση από την Πολιτεία..…

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Μαστοράκης

Προλόγισε ο Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Μαστοράκης αναφέροντας όλο το Ιστορικό της Πολύπαθης Κύπρου μας.
Αμέσως μετά παρουσιάστηκε βίντεο με τα Γεγονότα της Κύπρου και με διάφορες Δράσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1964-1967-1904.

ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1964-1967-1974 κύριος Αλέξανδρος Μηλιώνης

Πολύ συγκινημένος ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1964-1967-1974 κύριος Αλέξανδρος Μηλιώνης αναφέρθηκε σε διάφορα Περιστατικά από τα γεγονότα της Κύπρου καθώς και σε Συμπολεμιστές του που δεν είναι εν ζωή και άλλοι είναι με Σοβαρά Προβλήματα Υγείας.


Η κυρία Βίκυ Λιλιμπάκη Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Περιστερίου με το Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 64-67-74 Αλέξανδρο Μηλιώνη.

Στην τελετή παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι, κυρία Ευγενία Πανταζή βουλευτής της ΝΔ,  η κυρία Καίτη Ρηνάκη-Αντωνάκη βουλευτής της ΝΔ, ο Ο Μιχάλης Καρχιμάκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Τάσος Καλλιάφας, η Αντιδήμαρχος Μαρία Αεράκη,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παράγοντες του Περιστερίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου κυρία Βίκυ Λιλιμπάκη, Από τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο “Τα Περιστέρια” η κυρία Ιωάννα Πανταλάκη Ανδριανοπούλου,  Ο Ιωάννης Ρούσσης Ιδρυτής της IGR Insurance Brokers P.C  κλπ..


Ο Ιωάννης Ρούσσης Ιδρυτής της IGR Insurance Brokers P.C με το Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 64-67-74 Αλέξανδρο Μηλιώνη.

Επίσης χαιρετιστήριο τηλεγράφημα έστειλε ο Πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης κύριος Πάνος Παναγιωτόπουλος..






Τις δέκα επτά Τιμητικές Αναγνωρίσεις παρέδωσε σε έναν έναν η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα Μάρκου..



Στο τέλος μας κράτησε συντροφιά Ελληνικό Μουσικό Συγκρότημα με όμορφα τραγούδια..


Περισσότερες φωτογραφίες Εδώ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου