Μπάρα

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Τουρκικό μεταγωγικό προσγειώνεται στη Κύπρο

Στο defensegr προσπαθούμε να συλλέγουμε πληροφορίες από πολλές πηγές για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα όσων συμβαίνουν. Πρόσφατα, παρατηρήσαμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον στις καταγραφές πτήσεων. Τη Τρίτη 9 Ιουλίου του 2019 ένα Τουρκικό μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος καταγράφηκε να προσγειώνεται στη Κύπρο. Δυστυχώς, δε βρήκαμε καμία είδηση περί αυτού στα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και έτσι αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε κάτι σχετικό για το γεγονός.


Πηγή: JetPhotos.com

Παραπάνω βλέπετε το μεταγωγικό αεροσκάφος με αναγνωριστικό 17-0080 της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας. Είναι ένα αεροσκάφος Airbus A400M που παρέλαβε η Τουρκία τον Οκτώβριο του 2018. Το αεροσκάφος αυτό πετάει συστηματικά στις ακόλουθες πτήσεις.
Αρ. πτήσης Αναχώρηση Προορισμός
ESEN02 Ερκιλέτ Τραπεζούντα
ESEN04 Ερκιλέτ Ερκιλέτ
Πηγή: JetPhotos.com

Τη Τρίτη 9 Ιουλίου του 2019 το εν λόγω μεταγωγικό αεροσκάφος καταγράφηκε να προσγειώνεται στη Βόρεια Κύπρο, στο αεροδρόμιο Ερκάν υπό τον αριθμό πτήσης ESEN05. Βλέπετε τη σχετική καταγραφή εδώ.

Πηγή: FlightRadar24.com

Την ίδια ημέρα το αεροσκάφος έφυγε από τη Κύπρο και επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ στη Καππαδοκία. Μέχρι σήμερα είναι άγνωστο το τι μετέφερε το αεροσκάφος βάσει των ανοικτών πηγών. Ωστόσο, δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει από εκείνη την ημέρα έως σήμερα άρα ήταν σίγουρα κάτι αξιοσημείωτο.

Πηγή: Google.com

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μεταγωγικά αεροσκάφη της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας και αποτελεί το μεγαλύτερο στο στόλο της. Σίγουρα είναι αρκετά ενδιαφέρον να γνωστοποιηθεί το τι μετέφερε, ειδικά εάν αναλογιστούμε τις πληροφορίες που κυκλοφορούν περί σημαντικής αύξησης των «ειρηνευτικών» στρατευμάτων της Τουρκίας στη Κύπρο.

Πηγή: defensegr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου