Μπάρα

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

«ΡΩΜΕΪΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - Η Ελλάδα των Θαυμάτων, των Υπάτων και των Πάτων».



Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Μια εξαιρετική παράσταση ανέβασε και φέτος η Θεατρική Σκηνή της Ελευσίνας τον Ιούνιο, στο Παλαιό Ελαιουργείο της Παραλίας Ελευσίνας.
Ο τίτλος της παράστασης
«ΡΩΜΕΪΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - Η Ελλάδα των Θαυμάτων, των Υπάτων και των Πάτων».
Η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ελευσίνας με συστηματική δουλειά και θεατρική αγωγή, υπηρετώντας το θέατρο και τον πολιτισμό, συμπληρώνει φέτος 13 δημιουργικά χρόνια θεατρικής διαδρομής.
Η τελευταία θεατρική παράσταση στο Ελαιουργείο αποτελεί επιστέγασμα της αξιόλογης δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, με άψογα αποτελέσματα.
Η φετινή παράσταση εστίασε στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας. Μια παράσταση που αποτελεί ένα θεατρικό οδοιπορικό που διατρέχει ανάγλυφα και γλαφυρά, την ιστορία του νέου Κράτους, με ιστορικά, κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα, σταθμούς που σημάδεψαν την ιστορική πορεία. Ένα Ρωμέικο Πανόραμα που εστίασε στα της νεοελληνικής πορείας μας.
Εξαίρετοι θεατρικοί συγγραφείς, στοχάστηκαν με τόλμη και αυτεπίγνωση την ιστορία μετά την σύσταση του Κράτους, αποτυπώνοντας στη Θεατρική σκηνή τους καημούς και τα όνειρα του Έθνους μας με ακρίβεια, σατιρική.

Οι συντελεστές της παράστασης.

Επιλογή κειμένων-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Θεοδώρου
Μουσική: Βασίλης Δημητρίου, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Δημήτρης Ανδρώνης
Διδασκαλία τραγουδιών-Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ανδρώνης
Σκηνικά-Κοστούμια: Δημήτρης Θεοδώρου
Επεξεργασία ήχων, εικόνων και video: Δημήτρης Ανδρώνης
Χορογραφίες: Δημήτρης Θεοδώρου, Μαριάννα Σαμάτιαλη
Φωτογράφηση: Βούλα Ανδρώνη
Συμμετέχουν: Ηλίας Νάκος, Σταύρος Χανάς, Σοφία Παναγιωτοπούλου, Ελένη Πέππα, Δέσποινα Ζουμή, Έντρη Ντιλγέρη, Τασία Μπρέμπου, Χαρά Παγώνη, Γιώργος Τζοάνος, Χριστίνα Χριστοδουλάκη, Έλενα Θεολογίτη, Μιχάλης Χριστοδουλάκης.

Παραγωγή: Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ







Φωτογραφίες από την Παράσταση Εδώ….

1 σχόλιο:

  1. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ παρακολούθησαν την παράσταση που αν έπρεπε να την Βαθμολογήσουμε από το 1 έως το 10 εγώ θα βάζαμε 12..

    Όποιος δεν την είδε Έχασε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή