Μπάρα

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Λ@ΘΡΟ ΓΙΑ… “ΦΙΛΗΜΑ”! ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ – ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – Ο Λ@ΘΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟ “ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ” ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΗΜΑΙΑ [ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

dip2

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Διπλάρη. Αμέτρητοι λ@θροεισβοελείς κατευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα αυτού του μικρού δρόμου χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς τίποτα απ ‘όσα υποχρεώνει τους Έλληνες ο Χαρδαλιάς.

Το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ξυπνάει και παρά το γεγονός ότι νιώθουμε ανασφάλεια για την σωματική μας ακεραιότητα (εκεί καταντήσαμε μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας μας) προχωράμε για να δούμε τι στην ευχή συμβαίνει εκεί που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μουσλίμια.

Όπως θα δείτε παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το “κατάστημα” είναι ουσιαστικά ένας χώρος με μί ατζαμαρία και μέσα βρίσκεται μόνο ένα γραφείο στο οποίο κάθεται ένας τύπος με λάπτοπ.

Ούτε ο ίδιος φοράει μάσκες όπως και οι… πελάτες και μετά οι “ειδικοί” κατηγορούν την εστίαση ως χώρο υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Οι εστιάτορες καταστράφηκαν αλλά οι λ@θραίοι ευημερούν καθώς όπως διαπιστώσαμε, ο μυστηριώδης λ@θροπακιστανός με το λαπτοπ έχει στήσει ένα ακόμα παράτυπο western union και οι πελάτες στέλνουν τα ευρουλάκια όπου αυτοί θέλουν. “Μαύρα”, χωρίς έλεγχο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Φεύγει συνάλλαγμα από τη χώρα κάτω από τη μύτη του Υπ. Οικ. που μόνο φόρους στους Έλληνες ξέρει να βάζει όπως και φοροαπαλλαγές στους ξένους.

Ελέγχεται βέβαια και το ενδεχόμενο εκεί να γίνεται καμιά άλλη κομπίνα αφού, όπως βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία, έξω έχουν κρεμάσει τη σημαία του Μπαγκλαντές λες και είναι στη χώρα τους…

Και όλα αυτά μόλις 600 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο:

dip2 dip1

 

Πηγή: μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου