Μπάρα

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

60a3993a21000003777f1c7e

Ακούμε τον ευρωβουλευτή Χόρχε Μπουχάντε να λέει στην ευρωβουλή τα εξής σχετικά με την μαζική εισβολή Μαροκινών στην ισπανική επικράτεια :

 

Παρακολουθήστε το βίντεο Εδώ:

¨Ευχαριστώ πρόεδρε. Σε μία ενέργεια ανεπανάληπτης επιθετικότητας στα τελευταία 50 χρόνια, περισσότεροι από 5.000 Μαροκινοί ενθαρρυμένοι από την κυβέρνηση τους, εισήλθαν παράνομα χθες πέρασαν παράνομα χθες τα σύνορα της Ισπανίας. 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εισβολής με χρήση ενηλίκων ως όπλων ενάντια στην Ισπανία. 
Δεν πρόκειται πια για μαφία πρόκειται για μία ακραία μουσουλμανική κυβέρνηση η οποία ενθαρρύνει αυτήν την παράνομη είσοδο σε μία Εθνική επικράτεια. 
Μία κυβέρνηση η οποία παίρνει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια από τις Βρυξέλλες. 
Υποθέτω πως οι πλούσιοι παγκοσμιοποιητές θα είναι χαρούμενοι από την άφιξη των φτωχών εργατών. Αλλά στην Θέλτα, στην Μελίγια, στην Aνδαλουσία στα Κανάρια νησιά και σε όλες τις άλλες τις περιοχές της Βαρκελώνης της Μαδρίτης, της Βαλένθιας ή της Σεβίλλης, είμαι σίγουρος πως δεν σκέφτονται το ίδιο. 
Δείξτε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. 
Απαιτούμε την άμεση αναστολή όλων των πληρωμών προς το Μαρόκο, την επιβολή κυρώσεων, την άμεση διακοπή παροχής βίζας, όπως και τις παρατάσεις νόμιμων  παραμονής των καταγόμενων από το Μαρόκο. 
Την άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών προς το Μαρόκο και την επιστροφή αυτών των παιδιών στους γονείς τους. 
Το μέλλον της Ευρώπης δεν κινδυνεύει από τις online συζητήσεις γεια την ομοσπονδία και το κλίμα. Το μέλλον της Ευρώπης παίζεται σήμερα στους δρόμους της Θέλτα με τον ισπανικό στρατό εκεί στο έδαφος. 
Η επιλογή είναι δική σας : πολιτισμός η βαρβαρότητα. 
Αργότερα ενδεχομένως η σύρραξη θα έρθει και τότε η κτίση χρημάτων δεν θα έχει αξία.


Σας ευχαριστώ πολύ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου