Μπάρα

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πίτας ΣΑ/ΣΜΥΝ 2018





Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολών Μόνιμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ) έκοψε τη πατροπαράδοτη βασιλόπιτα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στους φιλόξενους χώρους του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος παρουσία του Αρχηγού  ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ΠΝ

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών ΣΜΥΝ όπου η συγγραφεύς- ερευνήτρια ναυτικής Ιστορίας κα Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου τους πρόσφερε το βιβλίο της "Τριήρης, Τακτικές και Επιχειρησιακό Περιβάλλον στην αρχ. Ελλάδα". 

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι :
Διοικητής ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Γεώργιος Σταυρόπουλος Π.Ν

ΓΕΕΘΑ ΔΚΒ Υποναύαρχος Πετράκης Στυλιανός ΠΝ

Διευθυντής Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, Πλοίαρχος Λεωνίδας Τσιαντούλας ΠΝ και άλλοι.




Γεώργιος Δρακόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. http://dione.lib.unipi.gr/xmlui/bitstream/handle/unipi/4665/Nalmpanti.pdf?sequence=3 ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥΝ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΩΠΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1987 Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ 12ΕΤΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
    Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή