Μπάρα

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Που το πάτε κε Τόσκα !?




ΤουΥποναυάρχου ε.α.  Κώστα Βουλγαράκη




Όποιος παρανομεί και παρεκτρέπεται, να συλλαμβάνεται άμεσα, τελεία και παύλα!!
Καλά έκανε λοιπόν η Αστυνομία και συνέλαβε αυτά τα φασιστάκια και δεν με απασχολεί διόλου, αν ήτανε ακροδεξιά ή ακρομαμούχαλα!! Μάλιστα, συγκεντρώνει φάκελο με τη δράση τους και αν διαπιστώσει ότι έχουν προβεί 2-3 φορές, στην ίδια παράνομη δράση, τότε θα τους απαγγείλει κατηγορίες ….. για σύσταση «Εγκληματικής Οργάνωσης», όπως έκανε και για τη Χ.Α. και καλά θα κάνει!! (βλ. http://www.kathimerini.gr/…/akrode3ioi-pisw-apo-toys-emprhs…)

Όμως, ακόμα περισσότερο και από τους πάσης φύσεως τέτοιους παλαβούς, με ενοχλεί και με εξοργίζει αφάνταστα ….. η δράση του «σοβαρού» κ. Τόσκα (που είναι η ντροπή του Κλάδου μας) και της Κυβέρνησης του, η οποία θα έπρεπε να είναι ΥΠΕΡΑΝΩ της συμπεριφοράς, του κάθε τέτοιου φρικιού και να ικανοποιεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα ασφάλειας, ισότητας και ισονομίας!!
Δεν γίνεται να κοιτάζει, να ψάχνει και να κυνηγά παλαβούς ΜΟΝΟ στα Δεξιά!!!
Δεν με εκφράζουν από τα ακροδεξιά φρικιά, αλλά δεν δέχομαι να μένουν συνεχώς και προκλητικά στο απυρόβλητο, τα αντίστοιχα, πολύ χειρότερα και άκρως επικίνδυνα …. ακροαριστερά φρικιά!!
Δεν νιώθω δηλαδή, ότι έχω μια Κυβέρνηση ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, αλλά ότι έχω μια Κυβέρνηση …… εντεταλμένη «κάποιων» Αναρχικών!!

Στο κάτω-κάτω, εμένα και εξ όσων ξέρω ΟΛΩΝ, παντού γύρω μου, αυτά τα παλαβά φρικιά της ακροδεξιάς, εκτός της αισθητικής μας, δεν μας έβλαψαν σε τίποτα, με το να πλακώνονται μεταξύ τους …. σαν τους χούλιγκαν των γηπέδων!! Ας βγάλουνε μεταξύ τους τα μάτια τους, να ησυχάσουμε!!
Αντίθετα όμως, κάτι τέτοια αντίστοιχα ακροαριστερά φρικιά, αναρχικών και τρομοκρατών δράσεων, δημιουργούν πρόβλημα στην κοινωνία, που με αγγίζει άμεσα, καθώς τις ΖΗΜΙΕΣ τους, συνεχώς τις πληρώνω εγώ!!
Αυτοί είναι πράγματι οι ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για εμάς τους απλούς πολίτες. Και ερωτώ:
- Έχουν ή όχι Διοικητική και Επιχειρησιακή Οργάνωση και Καταστατικό, όπως είχε και η Χ.Α. (βλ. βασική κατηγορία οργανωμένης δράσης)
- Έχουν ή όχι προβεί σε 100πλασιες βίαιες δράσεις, καταστροφές, απειλές και εκβιασμούς, σε σχέση με τα αντίστοιχα ακροδεξιά φρικιά (βλ. κατηγορία περί εγκληματικής δράσης της Χ.Α.)
- Έχουν ή όχι παρελάσει δημόσια, συντεταγμένα και φέροντες πολεμικά όπλα και άλλο οπλισμό (και όχι μόνο ρόπαλα και κυνηγετικά όπλα, για τα οποία κατηγορήθηκε η Χ.Α.)
- Προβάλλουν ή όχι δημόσια πλέον (ως απειλή, εκφοβισμό και αποφασιστικότητα) την Μαχητική Ετοιμότητα των στελεχών τους, μετά την Εκπαίδευση Μάχης (πραγματικής) που έλαβαν στις συγκρούσεις στη Συρία (και όχι μόνο κάτι εφετζίδικες φωτογραφίες,με τις οποίες κατηγορήθηκαν οι βαρεμένοι χαβαλέδες της Χ.Α.)
- Οι μεν από ακροδεξιά, βαρύνονται έναν θάνατο και οι δε από ακροαριστερά για περισσότερους από 2-3 θανάτους, αλλά και για πλείστους τραυματισμούς αθώων πολιτών και Αστυνομικών!!
- Οι χαβαλέδες της ακροδεξιάς, έσπασαν τα γραφεία μια αναρχικής οργάνωσης και συνελήφθησαν ΑΜΕΣΩΣ, όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φίσσα. Αντίθετα, αυτοί της ακροαριστεράς, δολοφονούν, καίνε τα γραφεία των αντιπάλων τους, σε ζωντανή μάλιστα τηλεοπτική κάλυψη, μπαίνουν ανενόχλητα και τα σπάνε σε Υπουργεία και στη Βουλή, εκβιάζουν, προπηλακίζουν εργαζόμενους και επιχειρηματίες, διαλύουν Πρεσβείες ….. και ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν συλλαμβάνεται!!!
- Μόνο οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα, αριθμούν επίσημα 195 μέλη και συνεχώς αυξάνουν ραγδαία, καθώς νέοι μπαχαλάκιδες στρατεύονται (στρατεύονται λέω) εκεί, για να εκπαιδευτούν καταλλήλως!!
Το ότι εμφανώς και διακηρυγμένα, συγκροτούνται ….. ένοπλες αναρχικές παρακρατικές ομάδες, ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!?

Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, δείχνει να είναι αποτελεσματικότατη με τις συλλήψεις των ακροδεξιών ….. και παντελώς ανύπαρκτη, σε πάσης φύσεως εγκληματική δράση της ακροαριστεράς!!!
Και αυτό διότι, κατά τον κ. Τόσκα, οι μεν ακροδεξιοί με τις στρακατούκες θεωρούνται εγκληματίες και οι δε ακροαριστεροί με τις χειροβομβίδες και τα καλάσνικωφ, θεωρούνται συλλογικότητες!!
Οι θάνατοι από τη μια μεριά είναι δολοφονίες και από την άλλη μεριά …. είναι παράπλευρες απώλειες ακτιβιστικής δράσης!!!!!

Δηλαδή κε Τόσκα,
αν αύριο ο αντικαταστάτης σας από μια άλλη Κυβέρνηση, θεωρήσει αυτούς που εσείς τώρα κυνηγάτε, ως Συλλογικότητες και τους χαρίζεται και αντίθετα κυνηγήσει αυτούς, που τώρα εσείς ανέχεστε και προστατεύετε …. τότε τι θα γίνει!?
Θα σκοτωνόμαστε στους δρόμους!?
Δηλητηριάζετε επικίνδυνα την κοινωνία, με «Ταξική Διχόνοια»!!
Εκεί το πάτε μήπως !? Σε έναν νέο εμφύλιο!!

Αλλά θα μου πείτε ότι, αυτός ο λαός, έπαψε πια να ανησυχεί και να αντιδρά!! Μόνο να κλαψουρίζει ξέρει .... πάνω από τα αποκαΐδια !!!! 

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου