Μπάρα

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Στον Πειραιά το Ανθυποβρυχιακό Ρωσικό πολεμικό πλοίο «Vice Admiral Kulakov»

 Το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο "Vice Admiral Kulakov" και μια ομάδα πολεμικών πλοίων του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Ναυτικού επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά.

Αυτό γνωστοποιεί η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα με ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία επισυνάπτονται δύο φωτογραφίες από το πλοίο με φόντο το λιμάνι του Πειραιά.

 

Vice_Admiral_Kulakov
Vice_Admiral_Kulakov1

Την σχετική ανάρτηση στο Twitter έκανε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα. 

 

Eθιμοτυπική τριήμερη επίσκεψη

Τα ρωσικά πλοία πραγματοποιούν εθιμοτυπική τριήμερη επίσκεψη. Ο Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης, Καπετάνιος Στάνισλαβ Βάρικ, μαζί με τον κυβερνήτη του Vice-Admiral Kulakov και τους καπετάνιους των πλοίων υποστήριξης, θα επισκεφθούν το γραφείο του Δήμαρχου Πειραιά και θα συναντηθούν με τη ναυτική διοίκηση, τον αρχηγό της αστυνομίας και τη διοίκηση του λιμανιού, αναφέρει η δήλωση του Γραφείου Τύπου του ρωσικού Στόλου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ελληνικό λιμάνι, οι ναύτες έχουν εντολές να συμμορφωθούν με το υγειονομικό καθεστώς, να φορούν μάσκες και να διατηρούν κοινωνικές αποστάσεις στην επικοινωνία τους με ξένους συναδέλφους τους.

Η Ελλάδα είναι η τέταρτη χώρα που επισκέπτεται το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πολεμικό πλοίο κατά την αποστολή του στη Μεσόγειο, με προηγούμενες στάσεις στην Αλγερία, την Κύπρο και τη Συρία. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου