Μπάρα

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Προεκλογική «κωλοτούμπα» από το υπ. Άμυνας - Ανεστάλη η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο

Προεκλογική «κωλοτούμπα» από το υπ. Άμυνας - Ανεστάλη η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο

Μία απόφαση που ελήφθη για καθαρώς ψηφοθηρικούς λόγους,.

Με μόλις 18 λέξεις το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη «στρατιωτική κωλοτούμπα», ανακοινώνοντας τώρα ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΝ) από το Βόλο και τη Λάρισα στον Αυλώνα και στο Σκαραμαγκά, όπως ήταν προγραμματισμένη για καθαρώς επιχειρησιακούς λόγους και είχαν ήδη ξεκινήσει τα σχετικά έργα.
Μία απόφαση που ελήφθη για καθαρώς ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς τοπικοί βουλευτές, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί πρόσφατα το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και είχαν συναντηθεί με τον Υπουργό Ευάγγελο Αποστολάκη, προφανώς διαμήνυσαν το επικείμενο μαύρισμα του κυβερνώντος κόμματος στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα το Υπουργείο να κάνει πίσω και βεβαίως ασμένως να υφιστάμενα Γενικά Επιτελεία του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ αλλά και του ΓΕΝ να σπεύσουν να συμφωνήσουν!




Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της «στρατιωτικής κωλοτούμπας» μεγατόνων των 18 λέξεων: «Γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».
Μέχρι πότε αναστέλλονται οι διαδικασίες μετακινήσεως;
Ρωτήσαμε αρμοδίως και κανείς δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να πει. Προφανώς τουλάχιστον μέχρι τις προσεχείς τριπλές (ή τετραπλές) εκλογές, κάτι που πρακτικώς σημαίνει «από του χρόνου και βλέπουμε».



Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η ΜΟΜΚΑ έχει ξεκινήσει την κατασκευή των απαραίτητων οικημάτων εντός του Ναυτικού Οχυρού του Σκαραμαγκά για την εκεί εγκατάσταση κοντά στα αερόστρωμνα Zubr ενός τάγματος της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών για να επιβιβάζεται και να αναχωρεί ΑΜΕΣΩΣ για εκεί που πρέπει να σπεύσει, αν απαιτηθεί, χωρίς να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο, χωρίς κανείς να λογαριάζει τα χαμένα χρήματα που έχουν ξοδευτεί ως τώρα για τα έργα αυτά…
Εκτός και αν κάποιοι κυβερνητικοί εγκέφαλοι σκεφτούν να τα περατώσουν και να τα… «αξιοποιήσουν» ως επιπρόσθετα “Hot Spot” για πρόσφυγες/ μετανάστες κάτι που βεβαίως που επίσης πιθανόν θα δεχτούν αδιαμαρτύρητα οι στρατιωτικές ηγεσίες.
Κάποια δικαιολογία σίγουρα θα βρουν!

Πηγή: newpost.gr/amyna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου